Calisananne25 Ahlahanim öğrendiğim andan itibaren susam dedik adı susam kaldı cinsiyet de belli olmadığı için😁
Sedanurcini0101 Ahlahanim oglumun adi mehmet anne karninda da mehmet koycamiza karar vermiştik o gunden beri esim memoke diyor ne alaka bilmiyorum agzimiz alisti memoke diyoruz 😅
Sfylmz Çok tatlısınız annelerim 🥰 hepsini okurken gülümsedim Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🤗 bizde yarın 15 haftalık oluyoruz bizim lakabımız da Ballı Lokma 😋 eşimle birbirime hep Balküpüm derdik kızımızda ordan bi lokma oldu ☺️
Lokumunannesii Ahlahanim Teşekkür ederim amin cümlemizinkiyle beraber inşallah🥰🙏🏻Evlat öyle güzel seyki her sıfata girebiliyor
Ayse2011 Ahlahanim ben çikoooooo diye bağırıyorum vallahi özellikle götü bi noktaya dayayıp beni kastıkca 🤣
Zeyyyn Ahlahanim pek hissettim söylenemez en başından beri kız istiyordum bana arkadaş olsun diye ondan sanırım
Mltm88 Ahlahanim Biz öğrendiğimizden beri fasulye diyorduk..Sonra isme karar verince ismini söylemeye başladık..Bide oğlumm diyorum,oğluşum diyorum😍 2 kızım var, oğlum demeye de alıştırmam lazım kendimi🤣❤️
cahillesohbetikestim Ahlahanim minik uzaylım diyorum kafası vücuduna göre büyük olduğu için 😁tospiğim diyorum eşimde ufaklığımız diyor 🧸🐣👶❤