Mom54544 Ahlahanim tedavi ile gebe kaldım Vitamin koydum adını sonra dan civcive dönüştü şimdi kızım diyorum 😊
Ahlahanim milena11 bana daha samimi geliyor ama 🌼 biz hanımlar pamuğum diye seviyoruz erkekler sıpa diye seviyor. 🤣
Deletedmom23234 Ahlahanim Mumut diyorum ☺️ ismi umut ama mumut diyince daha tatlı geliyor ne alakaysa😁
Ahlahanim Deletedmom23234 bide maasallah toparlak sağlıklı yuvarlak doğuyormuş isminin hakkını veriyormuş 🤣
Lokumunannesii Ahlahanim Kızım 16 aylık karnındayken tırtıl diye sevdim doğdu hala Tırtılım diye severim🙈🥰
Lokumunannesii Ahlahanim Teşekkür ederim amin cümlemizinkiyle beraber inşallah🥰🙏🏻Evlat öyle güzel seyki her sıfata girebiliyor
Zelsonr Ahlahanim Ya şöyle belki size tuhaf gelebilir ama bizdeki herkes bilir bizi ve niyetimizi. Ben ve eşim sevgi mayetinde birbirimize köpüşüm diyorum çok sevdiğimizden. O yüzden oğlumuza da Yavru Köpüş diyoruz🤭😂💙 Tabi adıyla da sesleniyoruz💚
Ahlahanim Zelsonr nasıl mutluysanız öyle davranın. Hepptee çookk mutlu olun inşallah 🌼 yavru köpüşü de allah size bağışlasın