Munzurrrrr Kızlar bugğn kontrole gittim bebeğin başı kanala girmiş doktor açılmama bakacak tı ben haftaya bakmasını istedim erken doğumu tetiklemesin diye nst de 95 civarı sancılarım çıktı ne nişan ne suyum geldi böyle olup doğuma alınan var mı?
Sedakbyk Munzurrrrr benimde bugun kontrolum vardi bebek dogum kanalina girmis dedi nst sancim cikmadi bir durum olursa gel dedi.
milena11 Munzurrrrr keşke çatıya baktırsaydın erken değil haftan bakılması gereken zamanlardan zaten. 95 sancıda baya iyi bir sancı. İlla suyun nişanı gelecek diye bir şey yok sancın yeterliyse suyun gelmemiş se doktor patlatır suyunu
Munzurrrrr milena11 canım akrabam 38 haftalık doğum yaptı bebek gözünü açamıyordu uyandıramıuolardı kanala girmiş ya çatı muanesi doğum başlatabilir diye haftaya bıraktım
Suleasyaa Bugun kontrolde doktorum bebegin başı kanalda bayram sonrası cati açıklık bakalım dedi.Izne ayrılacak o yüzden ben gelene kadar hareket etme doğurma dedi😅
Munzurrrrr Suleasyaa hahha aynısını bana dedi cnm benim doktor da izne ayrılıyor sürekli uzan yat dedi