Sblatc Ayda karnım büyümeye başladı ama kalçalarım karnımdan daha hızlı büyüyo gibi. Şu an 53 küsür kiloyum hamile kalmadan önce 51 52 falandım. Şu an 5.aydayım ama bu kalçalara noluyo böyle😂9. Aya kadar ne olur bilmiyorum
Babymoomy Sblatc zaten büyüktü oğlumda iyice büyüdü kızımda nicki minaja benzedim göbek önde kalça arkada Kocaman inşallah sarkmaz 😂
373437 Sblatc evet ya 40 kilo bir insandım 😊😊ilk hamileliğim ama orantısız bir şekilde sadece basenlere kilo alıyorum ve bu çok tuhafıma gidiyor 🙈🙈🤭🤭😀😀
Ozgu_momy Melakya Hiç bir hurafeye inanmam ama buna defalarca şahit oldum tek inandığım hurafedir kendisi kesin ve net
Gururunannesi Babymoomy nicki Minaj iyi vala . Çatlamasa sarkmasa oh ne güzel. Nicki onları sigortalatti bacım . Sen bir doğumda bak hemen o kıvama gekdin 😂😂
ikizlerinannesiii Babymoomy valla bende ikiz hamileyim senin durumundayım görümcelerim falan sürekli söylüyor olur olmadık ortamda sinirlerimi bozuyor götümün derdine düştüler ayıptır söylemesi 🤬
Babymoomy Gururunannesi ya iyi hoş kilom durur ise komik duruyor ama zayıflarsam hoş durur valla benimkilere kim napcak sigorta bizim neyimize 😂
Gururunannesi Babymoomy 😂😂😂niye giz nickiden ne eksiğimiz var hele Jennifer karısı. Elimize su dokemez 😂😂
psychologist Sblatc kızda büyür derler ama bende sadece göbek top gibi büyüdü🤔 vücut yapısı sanırım . Zaten kalçam kocaman o ayrı🤣 ama daha büyümedi.
AysLLL Sblatc olmaz bisey olmaz 52 kaldim suan 55 yedigim bebege ama ben kalcaya 😀 dogrunca bisey kaalmaz 😁
Evindarr Sblatc sen gene iyisin. Ben 48 ile hamile kaldım şuan 35 haftalığım ve 69 kilo olmuşum. Ama gene de çok mutluyum benim de kalçalarım büyüdü hiç sorun etmiyorum kendime 💁