2prensesannesi1 iyi Akşamlar 5 Temmuz da acil sezeryana alındım kanamam oldu plesenta rahim duvarını bıraktığı için 7 aylıktı bebeğim şuan kövezde ona dua edin
Minel355 2prensesannesi1 Allah’ım sağ sağlım sizi kavuştursun dualarımız sizinle canım benim Allah şifa versin
Minikcivcivv 2prensesannesi1 canım çok çok çok geçmiş olsun Allah sifasini versin size bagislasin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Littlespy 2prensesannesi1 Rabbim sağlıkla çıkmasını evde huzurla büyümesini nasip etsin inşallah. İnşallah ileride öyle güzel günler yaşayın ki bunları unuttun🤲🏻😌
Sevvall 2prensesannesi1 allah acil şifalar versin korkmayın benm kuzenmde 7 aylık doğdu çok sağlıklı ve bir çok kişi tanıdıgım var sakın moraliniz bozulmasın sağlıkla alın kucagnıza🌸
2prensesannesi1 Littlespy Minikcivcivv Minel355 ebruus Meralrabiamhmt Beril006 Sevvall Suleasyaa Amin inşaallh Rabbim sizinde evlatlarınızı size bağışlasın bu günler nasıl geçecek bebeğim ne zaman gelecek :( haftanın üç günü onu görebiliyoruz bugünde gittim minik kızımı gördüm rabbim onu bize bağışlasın inanıyorum kızım çok güçlü
Meralrabiamhmt 2prensesannesi1 sen ıcını rahat tut gelecek ınsallah ne kadar kakırsa o kadar güzel gelısır bebegın kuvez anne karnı gıbı merak etme