fenperest Merhabalar arkadaslar, araniza yeni katildim. Dr uma sordum fakat sizlerinde fikirlerini almak istedim. Gebeligimin 12. Haftasindayim ve 4 hafta sonra tatile cikacagiz. Acaba tavsiye edebileceginiz gunes kremi, bronzlastirici var mi ?
Akademikmom fenperest Solante pregna hamilelere özel bir güneş kremi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ama kıvamı hissi yoğurt gibi olanlardan. Onun haricinde heliocare mineral de çok güzel içeriği temiz ve cilde tatlı bir ışıltı veriyor deneyebilirsiniz. Heliocare yoğurt kıvamlı değil üstelik
bebegimizibekliyoruz1 fenperest kesinlikle la Roche posay öneririm eczane ürünü ve de yapış yapış hissi yok kolay emiliyor zaten kullanacağın ürün de eczane ürünü olsun içeriği temiz olsun
mrveknblt fenperest bende baya araştırdım ve hamile kullanıcıların önerilerine göre La Roche Posay tavsiye ediliyordu. Kendi doktoruma sordum yoo gayet bildiğimiz marketlerde gratis de satılan garnier veya nivea 50 faktör kullanabilirsin hamilelik lekelerinden korunmak için yüksek faktör kullan öğlen saatlerinde gölge de korun bol bol su tüket dedi 🤷🏻♀️
Akademikmom fenperest Paraben yüzyıllardır kullanılan bir koruyucu madde. Hakkında en çok araştırma yapılmış çalışma yapılmış bir koruyucu. İçerikte koruyucu olarak paraben yoksa başka bir koruyucu olmalı ki piyasadaki hiçbir koruyucu paraben kadar bilindik değil. Parabenin bu kadar kötülenmesi tamamen ticari bir akım . O yüzden içeriğinde paraben olup olmadığına bakmadım. Ama hangisi daha doğal derseniz kesinlikle heliocare mineral.
fenperest Akademikmom o markanin renkli olanini kullanmistim ama bunu da arastirayim. Yves rocher in urunleri ile ilgili ne dusunuyosunuz peki ?
Akademikmom fenperest Fiyat performans olarak yeterli bulmuyorum açıkçası. Çok basit bir içeriği var 100 ml i 15 tl ye falan mâl ediyorlardır kesin :)) Maddi olarak sorun yoksa ve temiz içerikli istiyorsanız mineral kullanın. Avene, bioderma ve mustelanın da minerali var. üçünün de performansı aynı hangisi uygunsa size onu tercih edebilirsiniz.
fenperest Akademikmom mustela sanki daha guven verici digerlerine nazaran. Ben dediklerinizi detayli arastiracagim. Cok tesekkur ediyorum.
fenperest bebegimizibekliyoruz1 o markanin 1 gunes kremi 1 nemlendiricisini kullandim. Nefret ettim resmen🙁
bebegimizibekliyoruz1 fenperest benim doktorum da onu önermişti eczane ürünü içeriği temiz diye herkesin cildi farklı tabi ki 🤷🏻♀️
fenperest mrveknblt benim doktorumda icerigi mumkun oldugunca dogal olana yakinlari kullan dedi. Fakat marka onermedi. Yves rocherden aldim bi tane ama sivilcelendim biraz emin olamadim o yuzden