Minik_kalplim_ Biranne2meyve bn oda yapacaktım ama zTen yanımda olacak hep gereksiz olduğuna karar verdim.Bi arkadaşım da bana baby nest bide reflü yatağı verecek temiz yani.Ne olacak Zaten az kullanacam bnde
Biranne2meyve Minik_kalplim_ kesinlikle öyle yap boşver bir süre sonra büyüyünce ona montessorini al yere yakın kenarları korumalı olandan en iyisi 2. Bebeğimi bekleyen biri olarak
Glsnisa14 Minik_kalplim_ duru marka rendelenmiş sabun var. Alerjen kişiler de kullanıyor. Ben şahsen onu düşünüyorum tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir
Yavuzun-1annesi2 Minik_kalplim_ ben oglumun çamaşırlarını hep bizim çamaşırlara kullandıgım deterjanla yıkadım ama öleceğini biraz azalttım evet cildleri hassas ama sonuçta büyüyünce kullandıgımız deterjanla yıkıycaz gene bu benim fikrim yani🤗🤗🤗
Kararsizinsan Biranne2meyve peki leke cikartmak icin once bizim camasirlarla yikasak kendi deterjanimizla sonra tekrar bebek deterjaniyla yikasak olmaz mi?
Biranne2meyve Kararsizinsan oda olur ama neden o kadar iki sefer yapasın canım İnan yorma kendini baktın alerjik reaksiyon gösteriyor çocuk zaten belli eder hemen