Kubra2267 Kızlar merhaba hamileyim ücretsiz izne çıkarmışlardı şimdi de işten çıkarmak istiyorlar arabulucuya gittim anlaşamadık başına gelen var mı ?
derya46 Kubra2267 bazi is yerleri ugrasirlar kendisi birakip gitsin diye ben birakmamistim onlar bir aksam cikisimi verdiler
MineLule Kubra2267 arabulucu ne dedi hamile birini işten çıkarmak öyle kolay değil, istifa falan derlerse etmeyin sakin bir yeri imzalamayı sözleşmeniz var mı?
selinaytrn12 Kubra2267 Benimde ayni sey vardi basimda imi gun oncesine kadar hemde okdar emegim okdar fedakarligim varken bir rapor aldim 8 gunluk daha sonra bi baktim bana cikis vericez dediler bahaneler urettiler bir ton ben hala direniyorum sende diren
Kubra2267 MineLule imzalamadım çok komik 2 maaş para verelim susun dediler kabul etmedim ben devletten alacağım doğum param çalışma ücretim herşeyim gitti elimden
pikachuu Kubra2267 hemen bi avukatla gorusun onlar yol gosterir. Hamile kadini kafalarina gore isten cikaramazlar
Nurtrky Kubra2267 yasak hamile kişiyi işten çıkarmak sana üç kere yazılı uyarı vermesi gerekir çıkarsalar bile mahkemeye versen kazanırsn haklarını ara
derya46 Kubra2267 bn tekstildeydim canim rapor aldim diye öyle yaptilar bana imza attirdilar fazla alirdim imzalamasaydim sende bu hataya düşme derim bant sefim cok ugrasti bnmle hala hakkim helal degil onlara
Kubra2267 derya46 bende tekstil aynen benimde müdürüm aynısını yaptı imza vs atmadım bakalım ne olacak
Kubra2267 tgba715 yeni girmiştim 6 ay ancak hamile olduktan sonra çıkarmak istediler avukat da aynısını dedi çalışma süren etkili değil hamile olman etken dedi
Hacer_2911 Önceki iş yerimde sekreterin başına gelmişti, haklarınızı verdikten sonra gayette çıkartabiliyorlar. 170 tende bu şekilde bilgi verdiler.çıkartamaz diye birşey yok yani
Kubra2267 Hacer_2911 evet sorun o haklarımızı vermeleri 4 ay devletten doğum parası çalışamadığımız günler ihbar Kösem tazminatı