kbra_kurtt 25 haftalik gebeyim bebegimin suyu azalmis ve haraketleri cok azmis 10 gundur hastanede yatiyorum. Ayni durumu yasayan varmi sivisi duzelirmi. Oneriniz varmi lutfen🙏Bebegimi kaybetmek istemiyorum..
Kuyumcu kbra_kurtt benmde 29 dan berı hep sınırda havuc suyu ıctım karpuz cok yedım ama en knemlısı su gunde 4 lıtre su ıctım 36 yı gectık cok sukur
kbra_kurtt Kuyumcu suyun azalmasiyla beraber gelisme gerilugide oldumu acaba bebege kilo aldiran seyler yemem lazim ne yiyebilirim
Kuyumcu kbra_kurtt kılo olarak sadece gerıden geldı 2 hafta hep suanda bır haftaya dustu suyumda arttı artık sonlardayız ama 😂
egeninannesiiii kbra_kurtt Benimde 30. Haftada suyu azaldı ama havuç suyu sürekli içtim su çok fazla içtim armut ve kapruz yedim çok şükür toparlandık ama her hafta kontrole gidiyorum bebeğin hareketlerini sürekli takip ediyorum korkma sende havuç suyu iç mutlaka ve suyu çok fazla iç ins hepimizde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🙏
kbra_kurtt egeninannesiiii suan hareketlerini hissetmiyorum nst ye bagliyolar biraz hareketli orda suyu az oldugu icinmi hareketleride az acaba insallah duzelir tesekkur edrim havuc suyu iciyorum ama zayiflatir diyolar ama yinede iciyorum
egeninannesiiii kbra_kurtt Evet suyu az olduğu için hareketlerini hissetmiyosun bende suyu azalinca hissetmedim ama havuç suyundan sonra çok şükür hissediyorum
kbra_kurtt egeninannesiiii 5 gundur sabah,aksam tok karna 1 bardak içiyorum ama suanlik hala ayni nasil tuketmem gerekiyo. 🙏
egeninannesiiii kbra_kurtt Bende sabah akşam iciyorum canım ama 2 hafta düzenli içtim öyle etki etti ins Rabbim safi ismiyle şifasını versin bizlere 🙏🙏
Aybuss Yaz ayındayız zaten bol bol su iç melisin minarelli su tüket mesela.. Karpuz kavun Tüketmeye bak… Armut suyu iç bol bol… En önemlisi Su ile Minarelli su… Soda demiyorum minarelli su Akmina nın 1 lt sularından aldır tüketmeye bak.
Kuyumcu kbra_kurtt dogum yaptım yazamadım canm su azlıgıyla beraber kılo alımı yavasladı ıkı hafta gerıden geldı hep ama cok aukur saglıkla erkende olsa geldı dunyaya yanı cok bısey etkı etmıyor aslında almayınca almıyor bebek ben cok seyler yedım ama mesela bana 2700 dedıler 3 kılo dogdu
kbra_kurtt Kuyumcu rabbim bebeğinizle size bagislasin gözünüz aydin. Insallah Bende o gunleri görürüm 🙏😊😍
kbra_kurtt Annesininbitanesi1 hayir yoktu ultrasonda anlaşıldı.. bebegin hareketlerinide az hissediyordum