ZorYollardanAsipGelenim 3 kaybim var kalp durmasindan. Suan 17+1im 2 haftadr hergun hareketlerini minik minik hissediyorum. Ama bugun sabahtan beri hissetmedim normal mi ya az once tatli biseyler yedim 1 saattir uzandm bekliyorum yok ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi
Demetb ZorYollardanAsipGelenim 24 25. Haftaya kadar çok doğal düzensiz hissetmen ama tabi kayıpların olduğu icin panik yapman cok doğal. Hepimiz yaptık o haftalarda panik. İnsallah düzenli hissetcegin haftalara bir an önce gelirsin de icin rahat eder :)
dygumrt ZorYollardanAsipGelenim ilk gebeliğim ve 20. Haftaya kadar hiç hareket hissetmedim. Pozitif düşünün en kötü sabah sağlık ocağına gidin
Tugcer12 ZorYollardanAsipGelenim merhaba allah korktugunuz yere uğratmasın rabbim kucağınızda göstersin klpten diliyorum⭐️ Ben 19.haftada günde sadce 1 defa hıssedıyordum net 21 haftadan sonra hıssettim ve 25 haftalıgım 25 haftaya kdar hala duzensız olduu korkmayın endıselenırsenız doktora gidin 🌸
Gizmom ZorYollardanAsipGelenim bende ilk 19. Haftada hissetmiştim ve 2 hafta boyunca hiç hissedemedim, 21. Haftadan sonra düzene girmişti
ZorYollardanAsipGelenim Demetb doktor hayret etmisti aslinda kilonda var nasl hissetin 14 15 haftada dedi ama ben kimseyi inandiramuyorum. Hatta o kipirdadigi yere elimi koyuyorum avcumun icindw hissediyorum seyirmeleri. Ama suan yok. Cuma gunu gidicem o zamana kadar hissetmezsem. Doktorda sirtinu donmustur belki pozisyondan dolayı dedi bakalm rabbim korusun en kotusunden
gmzns Öncelikle sakin ol hareketleri daha tam oturmamış olabilir ama içini rahatlatmak istersen acile git
ZorYollardanAsipGelenim gmzns doktorla konustum smdi sırtını dönmüştür merak etme dedi bakalm cumaya kadar beklicem cumaya kadar hissetmezsem cuma sabahi gidicem 😔
gmzns ZorYollardanAsipGelenim gönlünü ferah tut aç kalma sık sık ağzında bişey olsun meyve kuruyemiş falan uzun süre bişey yemediysen ondan oluyodur benim oğlan mesela tatlıyı sevmiyo yiyince ekstra bi hareketi olmuyo yani ama sık sık beslenirsem hareketleri daha güzel oluyo
ZorYollardanAsipGelenim gmzns ben sık sık yemiyorum ki mesela aksam 9 9 bucuk gibi yediysem ertesi gün 11 12 gibi yiyorum kalkinca
gmzns ZorYollardanAsipGelenim sık sık yemekten kastım yemek yemek değil atıştırmalık ağza atmalık faydalı şeyler mesela saatte bir kiraz muz karpuz badem ceviz 3-5 ağza atmalık tarzda uzun süre bişey yemeyince hareket etmiyo benimki
Sdtcnts ZorYollardanAsipGelenim olabilir ya korkmayın inşallah bir şey yoktur. Uyuyordur yada yorulmuşsanız ondandır da
cnskmc ZorYollardanAsipGelenim içini ferah tut canım benım merak etme gayet iyidir annesi 🥰 evet doktorunun dedigi olabilir benim bebegimde en basından beri poposu bize dönük duruyordu o yüzden hareketlerini geç hissettim bende yüzünü bile bir iki kere zar zor gördük😖 her gittiğimizde bol bol sırtını kaburga kemiklerini görüyorduk😂 24. ve 25. haftada düzene girdi o en rahat pozisyonunu bulup uyuyordur panik yapma ☺️
ozlmayktkrmm ZorYollardanAsipGelenim yaaa üzülmeeee o haftalarda çok nadir hissediyorsun zateb anca 25 den sonra falan oturuyur yerine ağlamana gerek yok ki bir sorun olsa vücudun alarm verir içini ferah tut büyüme aşamaları ve sürekli uyuması gerekiyor ☺️
Nihal42- ZorYollardanAsipGelenim çikolata ye cnm İçini de ferah tut. Bazen tembellikleri tutuyor sıpaları
Rabianurum52 ZorYollardanAsipGelenim cnm korkma normall bunlar.. uyuyor oluyor gunduzleri bebekler aksam sakin saatlerde hareket ederler.. icin rahat olsun kuzum.. sirt ustu yatma kan akisini engelliosun. Sol.tarafina yat kan akisini hizlandirmis oluorsun. Bn sol tarafima.yatarim hep..tekme.atislarini hissediormusun peki pit pit atar 👣❤💕👶aglama strese girme..bebege yansior cnm..ben 16 haftalikken hisseddim.hareketlerini 23 haftaligim tekme atislarini okdr guzel.hisseddiorumki mutlu oluyorum.konusuorumm.kizim rabianurumLa 👼👼💕😊
Nesegazi ZorYollardanAsipGelenim duzenli hissetmemen cok normal. Bende o haftalardan sonra yaz temizligi yaptim 2 gun hareket etmedi zavallim benimle birlikte yoruldu.iyice dinlendim ozaman harekete bssladi.cunku biznhareket ettikce oda uyuyormus sallandigi icin.gece biz uyurken uyanirmis