06minik17 Kızlar cinsiyetle başımız dertte🤦♀️😀 benim minnoşum kendini bi türlü gösteremiyor. Devletteki doktorum erkeğe benzetti. Emin olmak için özele gittim kız dedi. İnsan ister istemez ufak ufak birşeyler yapmak istiyo. Soranlara net cevap veremiyorum😀 etlik Zübeyde Hanım da kontrol için önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı. Yada başka hastanede. Şimdiden çok teşekkür ederim 😊🙏
Prnssannesi 06minik17 canim orda rahmi sinan Karadeniz diye bi doktor var çok iyi bi doktor tavsiye ederim
Zamanlagelen Ben etlikte 15.haftamda ilk dr Riza Dur beyden ogrenmistim erkek dedi ve degismedi ama su an 36 hafta uzerine bakiyo diye biliyorum bir bakin mhrs den.Onun disinda Derya burkankulu ve yildiz Reis bu doktorlar iyi bir de Rahmi Sinan Karadeniz insallah ogrenirsiniz hayirli dogumlar.Ha hic olmadi ozel kecioren hastanesi ahmet sahbaz bey 45 tl muayne ucreti ve hem siyah beyaz hem sari ultrasonu var hakkinizda hayirlisi:)
Leydi Merhaba bu mesajı görünce bende birşey soracaktım. Bir ay sonra Ankara’ya taşınacaz hiç bilmiyorum hangi hastane doktor iyidir diye😞 yardımcı olabilirmisiniz