Mom54755 Miniminibirkuzu hayırlı olsun çok silik bi çizgi var Rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah 🤲
Miniminibirkuzu Zehraa89 adetim 1 gün geçti normalde Cuma’ya kadar bekleyecektim ama yarın kan testi yaptıracağım 🤭
Rabianurum52 Miniminibirkuzu cnm.gordum.ama tam.net deil. Sen test all eczaneden erken hamilelik testi die ozmn belli olurr.. 2 cizgii cikarsa hemen bebek.var demekdir.. snra kan ver saglikocagindan.
Miniminibirkuzu Rabianurum52 bu aldığım test dr prüfer diye bir test . C çizgisi bile çok zor belli oluyor zaten sende farketmişsindir 😀 zaten bu çizginin bu kadar belli olmasına şaşırdım. Yarın direkt kan vermeye gideceğim.
Rabianurum52 Miniminibirkuzu aynen.cnm.erken gebelik testi de onlar veriorlar ucu pembe renkli uzun ztn. 2 tane all.daha emin.olursun.
rojinlina44 Miniminibirkuzu Evet silik bir cizgi var gordum 🥰Benimkide boyle silik cıkmıştı cok sukur simdi 12 haftaya giricez 🥳
Miniminibirkuzu Allah sağlıklıya kucağına almayı nasip etsin . Evladı olan tüm annelere ve evlatlara da uzun ömürler versin inşallah ❤️ rojinlina44