Nurklc38 Kızlar eşimden lieracın çatlak kremini istemiştim eczanede bulamamış bu kremi almış sizce bu fayda eder mi ben hiç bilmiyorum yeni gördüm. Kullananlar var mı ? Yoksa o lieracı internetten sipariş vericem https://resmim.net/i/gBLf1
Hilal-95 Nurklc38 bence bilmediğiniz bişey kullanmayın ben kantaron kulalnıyorum bide unimom aldım suanlık bide bol su inşallah çatlamam
Yavrucuk07 Nurklc38 banada sağlık ocagindaki hemşire bu kremi önermişti, ama doğumdan sonra çok iyi demişti, bence ise yarar,ama kullanmadım bilmiyorum
Ozge2805 Nurklc38 canım bilmiyorum ama iade edip lierac almalısın eczaneye söylersen getirtiyorlar veya ebebektede var , internetten önermem sahte ürün gönderme ihtimalleri çok yüksek oluyor veya miladı dolmuş
Nurklc38 Hilal-95 eczaneci ondan yok elimde ama bu da güzel çatlak kremi demiş farmasınınmiş ben de hiç kullanmadım bilmiyorum bi sorayım dedim
Hilal-95 Nurklc38 anladım bide bacaklarınızı fırcalayın karın bölgenize uygulayın diyemem ama bacaklar da kan dolaşımını hızlandırdığı için iyi geliyormuş 🤗 aklınızda bulunsun
hatice3553 Nurklc38 bende etmedi belki kullanmasam daha fazla olurdu çatlaklar bilemiyorum şuan az var zaten doktorlar pahalı kremlere para vermeyin bebe yağıyla nemlendirin çatlaklar genetik diyor
Hilal-95 Nurklc38 sadece göbeğime uygulamıyorumki ben kol bacak bel göğüz bölgelerime de sürüyorum çatlama ihtimali var cnkü bacaklarımıza fırçalıyorum hatta bebek fırcası gibi fırcayla kan dolaşımı hızlansın çatlamasn diye