Asyaa02 Demetslt inşallah ama sadece karın böylesinin 2 hafta gerilemesi beni korkutuyor. İnternetten bakınca psikolojim altüst oldu. Sağlıkla doğsun inşallah
Asyaa02 Demetslt darısı başıma inşallah. Sizin sadece karın bölgesiydi değil mi? Çok korkuyorum, çok tedirginim haftaya cumartesi gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Özel bir şey yaptınız mı gelişimle alakalı?
Demetslt Asyaa02 aynen karın bölgesi canim hiçbirşey yapmadım valla çokta kafaya takmadım açıkçası 😃çünkü doktorum genetik olabileceğini söyledi kendim 42 Kilo ile hamile kalmıştım buna bağladım hep
Ilknuravci Hilkatkaradagli benim ilk gebelikte 1 hafta gerilik var dedi sonra 2 hafta gerileme oldu en son gittiğimde 5 hafta gerileme oldu bn 37 haftalıkken bebek 32 haftalık ve suyumda azalma olduğu için bni hemen doğuma aldılar bebeğim 2 kilo doğdu gelişim geriliğinden dolayi ama çok şükür suan cok iyi 2 yaşında. Yani demem o ki sıkma canını geçer .
Hilkatkaradagli Ilknuravci inşallah herşeyin hayırlısı olur dua etmekten başka çare yok 🙏Sağol cnm içimi rahatlattin
Asyaa02 Demetslt bana da takip etmem gerekiyor dedi. Genetik falan demedi normalde ayda bir gidiyorum ama haftaya yine gel dedi. İnsan çok korkuyor. İnşallah bizim de ara kapanır