Dilan9280 Mrb kızlar doğumum normal olucak ve sancım vs hic bisey suanlık yok günüm dolduğu için artık doğumu gerçekleştirecez dedi doktorum cuma günü doğumun olucak ve cok korkuyorum ben yenemiyorum😭😭
Meralrabiamhmt Dilan9280 bnmde sancım yoktu suni verdıler ever bıraz fazla sancısı ama bebıs geldıkten sonra butun hepsı gecıyor korkma akısına bırak
Dilan9280 gm20_ bana cuma günü gün verildi ve sanırım suni sancı verilecek ve cok korkuyorum doğumdan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dilan9280 gm20_ gecen hafta gittim pazartesi kontrol dedi gidemedim dün gittim acilde muayene oldum dr sekreterine söyledim de gecen hafta demişti zaten cuma günü doğum olucak diye sekreter cuma günü sabah gelin dedi
213347ayse2133 Benimde ilk gebeliğim günüm pazar artık sancilarim artıyor gün içinde ama belim falan agrimiyo bacaklardan sancı tutuyor 🤦 hem heyecan var hem telaş hemde korku ne yapacağım hiç bilmiyorum
Dilan9280 213347ayse2133 iste aynı şekilde bende de var benim sancı yok sadece biraz ağrılar onun dışında suanlık bisey yok
Semakaya58 Dilan9280 yaa bende 38+5 doğum tarihim henüz belli değil muayeneyede gidemiyorum doktor izine ayrılmış ne yapsam bilemiyorum beklesem bi sorunla karşılaşırmıyım acaba bayramın 3. Günü son gün tam 40 hafta
Dilan9280 Semakaya58 bence bi acile görünün özele gidiyorsanız sekreter vs varsa bence bi danışın benim sekreter var bisey oluyor danışıyorum mesela yardımcı oluyor
Ahsenleyl Dilan9280 açılmanız var mı peki?benim de 40 hafta oldu doktorum normal olsun diye bekledi ama ne ağrım ne sancım ne de açılmam var sıfır açıklık suni sancı veririz seni çok yorar açılma olmazsa sezeryana döneriz diyor kafam çok karışık
Dilan9280 Ahsenleyl ya açılmanın olması için senin zatn sancının olması gerekiyor öncelikle benimde günüm doldu bebek kaka yapar bisey olur oyuzden suni sancı verilecek mecburiyetten
Semakaya58 Dilan9280 acilde merkeze gönderiyormuş bulunduğum ilçede özel yok tek hastane maalesef geceleri hafif sancılarım oluyo biraz öncede hafif kahverengimsi akıntı geldi sanırım nişan denen şey sancılarım artarsa yinede acile gideceğim ordan zaten merkez hastanesine sevk ederler giderim
Dilan9280 Semakaya58 nişanınız gelmişse iyi güzel bende o BİLe yok bakalım hayırlısı insallah rabbim yüzümüze baksın bir sancıdan bizi kurtarsın insallah🤲🤲