Özel bi krem önerisi veremicem, bence nemlendirici önemli vede kan dolasimi. Cild hizli esneyince catlaklar olusuyo.
ben hamileligi ögrendigim günden itibaren basladim. Her aksam sicak soguk dus aldim. Bölelikle kan dolasimi artiyo, ardindan at kili fircasiyla göbegimi bi güzel taradim😅hem kasintiyida iyi geliyo sonraki dönemlerde😅buda masaj yapiyo cilde ve yine kan dolasimini artiriyo. Ardindan kizlar ne bulduysam sürdüm 😅ama tabiki dogal seyler. Inceden baslayip kalina dogru gittim, yani aloe vera serumu sürdüm nemlendirici krem sürdüm ve vitamin e li bi dogal yagla kapattim masajimi😅ve bunu gercekten her aksam yaptim. 🙈ve hic catlak olusmadi. Ama sunu söliyim bencede genetik bisey, ama bi nevi önleyebilirsiniz, ne kadar az o kadar iyi. Ayrica bi yerde okumustum, ne kadar gencseniz o kadr daha cok olanagi var catlaklarin. Ne kadar gec hamile olursaniz o kadar az catlak olusuyomus. Cünkü genc ciltde kollajen daha cok fazlaymis ve cilt cok sıkıymış. O yüzden cildin esnemesini saglamaliymissıniz. Ben bunu okudum o yüzden hamileligin ilk gününden bsladim kremlenmeye ki esnek ve nemli olsun cildim.
eveet kusurua bakmayin roman yazdim 🙈