Minnosbebek Aysegul_9 lierac, bebe yağı, kantaron, Hindistan cevizi yağı, bepanthol nemlendirici, bariyer krem herşey kullandım yani 😬 ama 37. Haftada çatlamaya başladım.
Gul76 Aysegul_9 ben catlaklarin krem sürüp olmamasina inanmiyorum bence genetik olan bisey ben 41 hafraligim suan ve masallah tek bir cizigim bile yok hic bişey de kullanmadim busaate kadar kullanan arkadaslarim var onlarin kullandiklari halde dehset sekilde yirtilmis karin ve bacaklarina sahit oldum oyuzden bence genetik bu durum ve zayif 51 kiloyla hamile kaldim 73 kilo olmusum suan 22 kilo almisim karnimda cok büyük ama çok şükür çatlağım yok
Meltem-can Aysegul_9 33 haftadayım, 20 kilo aldım. Henüz hiç çatlağım yok. Bio oil kullanıyorum 12. Haftadan itibaren. Öncesinde de acı badem yağı kullanmıştım. Bio oil tavsiye ederim.
Busssy melekanesi göbeğe sürdükten sonra elinde kalanı göğüslerine yedir ben öyle yapıyorum aynı yağı kullanıyorum 25. Haftadayım henüz biseyim yok
Umut-Mucize Busssy aktarlardan bulabilirsiniz. Biz kendimiz yapmıştık kantaron yağını. Nerde oturuyorsunuz. Hangi şehir
Kubraa06 Aysegul_9 4.aydan itibaren başladım sadece lierac kullanıyorum 37 haftamdayım çatlağım yok ☺️ Biraz pahalı ama olsun değer
Edaaltintass Aysegul_9 13.haftamdan beri bio oil kullanıyorum şuan 21 olduk henüz bişey yok daha erken tabi ama inşallahta olmaz 🤓
Mayamav Su anda günde bir defa weleda catlakyağı kullanıyorum, 14 de basladım,yanlız hava berbat sıcak yağlanmak zor oluyor..
toffeenut MMmommy benim ergenlik döneminde diz kapağımın üstü dahil aklınıza gelebilecek her yerim çatladı. O yüzden şu an çok umursamaz davranıyorum arada sırada bebe yağı sürüyorum, zaten çatlayacak, derim buna müsait hiçbir şeyin engel olabileceğini sanmıyorum açıkçası.
Mayamav Weleda yı seçme sebebim hayvanlar üzerinde test yapmaması, ve organik yağ karısımı diye tercih ettim
Mugegem Aysegul_9 ilk gebelikte biooil kullandım bol su içmek kilo kontrolü ve egzersizle birlikte işe yarıyor sabah aksam kullanmak lazım doğumdan sonra kullanmayı bıraktım ne zaman bıraktım o hafta belimden ve kasıklarımdan 4-5çizgi çatladım. bu gebeliğimde kantaron yagı hindistancevizi yağı ve zeytinyağı karıştırdım her akşam kuru fırçalama yapıyorum ardından kolumu bacagımı karnımı sırtımı yağla masaj yapıp öyle yatıyorum sabah kalkınca tekrar kuru fırçalama ve masaj yapıyorum. gün içinde booolca su içiyorum bacak basen egzersiz yapıyorum çok bi çatlağım yok ama inşallah öncekinde oldugu gibi tekrar çatlamam
Mugegem Aysegul_9 ilk aydan beri kullanıyorum ben. Evlenmeden önce de sık sık karnıma ve bacaklarıma bebek yağı kullanırdım zaten Çatlagın genetik oldugunu düşünüyorum benim hem annem hem ablam daha ilk doğumlarında karnın altından göğüslerine kadar çatlamışlar sırtını ve bacaklarını hiç demeyim bile. Ablam güzellik merkezlerinde aylarca çatlak tedavisi aldı izleri tamamen geçmiyor soluklaşıyor sadece. Ben hep dikkat ettim ikinci hamileliğim olmasına rağmen çatlağım çook az ama vücudum çatlağa müsait o yuzden iki üç beş katı özen gösteriyorum
Habibe_2543 Kizlar catlaginiz oluşurken kaşinip sivilcelenme oldu mu. Bende önce çatlak oluşmaya başladı kasidikca sivilce oluştu gobegimde
Sahka Goxun anladim iste ben de ancak azaltabilmisimdir diyorum belki daha fazla olacakken daha az oldu..kullanmayın gerek yok demek de yanlış olacaktır sadece çatlayacak varsa aman hiç çıkmasın demek de uğraştırici oluyor🌸
Seda-2 Gkc92 Aysegul_9 ben 16. Haftadan sonra Bio-Oil kullanmaya başladım göbek , göğüs ve bacak yanlarıma kullandım. Gerçekten şu ana kadar hiç çatlağım olmadı 33.haftadayım 🙏