Zynpxx Merhaba kusura bakmayan bir şey sorucam 4 haftalık hamileyim bugün ilişkiden sonra göbek deliği çevresinde ağrı oluştu kramp gibi. Bir bilgisi olan ya da yaşayan var mı🙁Gebelikle alakalı değildir umarım
Gkc92 Zynpxx yani ben bunu yaşadım ama daha ileriki haftalarda bebeğin biraz büyüdüğü zamanlar göbek deliğim ağırıyıdu
minikoglumm Zynpxx ilişki ile ilgili doktor bisey dedi mi 4 hafta erken bir gebelik bir sonraki kontrole kadar ara verebilirsiniz bence ne olir ne olmaz
irorkay Zynpxx göbek deliği çevresinde ağrı ilk haftalarda oluyor bende de olmuştu. Ama ilişki konusunu doktorunuza danışın bence
Zynpxx Gkc92 bebek büyüdüğü için karın kasıldığı için diyorlar ileriki evrede ama bunun için çok erken
minikprensimmm123 Gkc92 Kaç haftalıkken yaşadın canım bende 27+2 deyim göbeğimin etrafında böyle sanki ağrı değil de acı gibi bir garip bir şey oluyor
Gkc92 minikprensimmm123 aynen benim de 24 ten sonraki haftalarda böyle oluyor ara ara şimdi 29+6 tüm eşim geriliyo karın bebek büyüyo normal dedi
minikprensimmm123 Gkc92 Ya cidden öyle sanki bir gerilme acıma elimi dokununca felan çok garip oluyor
Gkc92 minikprensimmm123 korkulacak bi şey yok ya korkmayın siz de ben evde doktor olunca her şeyi soruyorum 😂😂 geçen ağrıdan duramadım erken doğuruyorum sandım eşim muayene edip hidronefroz olabilir dedi ertesi gün gittik böbreklerimde gerçekten büyüme varmış 😢 o yüzden burda eşime sorduğum ne varsa hemen cevaplıyorum 😂
minikprensimmm123 Gkc92 Ayy canım Bi sana zahmet sorsana ya bel ağrısı ney olur muymuş birde benim tostos sıpa canı isterse hareket ediyor canı istemese etmiyor 27+2 deyim 🤣🤣
Gkc92 minikprensimmm123 karnımız ve rahmimiz büyüyormuş dengesizleşiyormuş vücudumuz normalmiş😂 bebek hareketleri kuzum benim de 30 hafta olcaz yarın yeni yeni düzene giriyo o haftalarda benim de öyleydi. 32 den sonra tam düzene girer