Zhr_cfrdmr Kızlar merhaba kız bebek için bandana almak istiyorum bone tarzı güvenilir önerebiléceğiniz bi sayfa site varmı instagramda😊🐣
[silindi] Zhr_cfrdmr cok dolastim hic birine guvenemedim ya hala almadim ama trendyolda da swan butik var ordan almayi düşünüyorum daha güvenilir olur diye
MineLule Zhr_cfrdmr çok tatlı oluyorlar bandanayla bende alacağım ama sanırım bebek mağazasından alacağım 😊
Bsrkst Zhr_cfrdmr demin toptan bandana diye bir yer gördüm. 12 adet 50 tl fiyatı çok iyi. Ama ben sipariş vermedim güvenilir mi bilmiyorum. Garanti olsun derseniz duruşuntokalari sayfasından arkadaşım almış gayet güzel ☺️.
ilkgozagrimhavinim İnatagramda toptanbandana diye bi sayfa var. Hem aşırı uygun hemde çok güzeller. Ben ordan aldım güvenebilirsin yani bizzat elime geçti fotoda atarım istersen :))
durununannesiiiiii ilkgozagrimhavinim şimdi inceledim ben o sayfayıda 0-5 yaş arası uyumlu diyor ayarlanabilir çözüp tekrar baglayabilirsiniz demişler ilk elinize geçen hali nasıl sizce 0 a uyumlumu dahamı büyük acaba
Sumc Zhr_cfrdmr fiyonkperisi canım. Gözü kapalı tavsiye ederim kızıma bir sürü toka aldım hedye göndermişler ve malzemeleri çok kaliteli. Ben lastiklerini hiç beğenmiyordum bunun çok iyi asla sıkmaz iz yapmaz. Yenidoğan itibari ile kullanılıyor bandanalarıda
rosatue Zhr_cfrdmr elzensu, belizey 💜💜 ben elzensudan alışveriş yaptım çok çok memnun kaldım şu an kampanya da var.
mrv_b Zhr_cfrdmr ucuzbandana diye bi sayfa çıkmıştı instagramda karşıma. Bende takımlarını da beğenmiştim bayramlığını da ordan getirttim bi kaç toka ve saç bandı da sipariş ettim deneme amaçlı ama çok beğendim. Hem ucuz hem güzel hemde çok çabuk geldi