Seda_nrr -Sinem- hahahhahahah çok iyi 😂 bende dün gece rüyamda ağlıyormuşum eşim uyandırdı konuşmuyorum kendisiyle küsüm neden beni uyandırdın ben seninle konuşmuyorum diye ağladım bide 😂
rosatue -Sinem- sokağa çıkma yasağı vardı. Canım çekmişti pesto makarna yapacaktım. Su koydum ve evdeki pesto sosu küflenmiş diye ağlamıştım.
Esraali -Sinem- eşim greyfurt sıkmıştı bana sabah 8 9 haftalık hamileydim tabi ben istifra ettim neden ettim diye aglamıştım 😂😂
Angela Mom789 Bende dogurduktan sonra göbeğimde hareketlerini hissetmiyorum diye ağladım 🤣 O kadar alismistim ki tek bedende olmaya.
Betl Sokakta kızımla oynamak istemiyen abla abilerine kızıp niye kızımla (3y) oynamiyonuz diye sokak ortasında ağlamıştım 😄 geçende kot elbiseme giremedim sinirden oturdum ağladım
Derya -Sinem- doğum temizliği için ağlamıştım baya salya sümük bu temizlik nasıl biticek ben yatarken bile yoruluyorum nasıl biter bu diye😂
-Sinem- Derya of hakkaten. Nolcak bu evler nolcak bide aman ha sen onu yapma bunu yapma kim yapacak bok içinde mi yaşayalım 🤦🏻♀️
Dilek0809 -Sinem- üniversite içinde şoförsüz otobüs tanıtımları vardı haberlerde teknoloji gelişti falan övünüyor tabi bizimkiler ben şoförler işsiz kaldı diye ağlamıştım 😬😬😬
fethiyeli48-48 -Sinem- eşim bi şey yerken bana uzatmadı diye ağlamıştım 😂😅 SON BONO HOÇ DOŞONMOYORSON diye 🤦🏻♀️
Byznr281115 -Sinem- yaaa bende çok korkarım istifra etmekten sanki içim dışıma çıkıyor ve cok kotu olurum 😀😀 tek değilmişim 😬
Derya -Sinem- ay sorma bir de yardım edicek kimsem de yoktu eşimle birlikte yaptık tabi benim de pertim çıktı temizlik bitene kadar doğurmazsam iyi diyordum kız ne zormuş be😂😅
Seda9507 -Sinem- eşim yaptığım pastayı dökmüştü kendi beğenmediği için 😂 hüngür hüngür iç çeke çeke ağlamıştım 😂 çünkü ben sevmiştim 😂
MineLule -Sinem- her gün iş çıkışı bindiğim servis beni almadan gitti ona ağladım ama saçma değil galiba haklı sebep 😁