mco Selam bebek çantasını hazırlayacağım bebeğin kıyafetler kaç derecede yıkıyorsunuz. Birde renkli ve beyazlar diye ayırıyor musunuz ? İlk kez bebek kıyafeti yıkıcam nasıl yıkanır bilmiyorum 🤷♀️
Cns34 mco valla ben kısa programda 30 derecede yıkıyorum yüksek dereceli olmadığı için renklileri de ayırmıyorum bi sorun yaşamadım
rosatue mco giysileri nereden aldığınızla alakalı. Lcw ve ebebek 30da yıkanıyor, hm 40ta. Genel olarak 30da yıkamanız yeterli olur ilk etapta
gmzns Bence 10 derecede yıka çünkü 30 da yıkadığımda çekti sonuçta temiz tozu gitsin yeterli kısa programa renk ayrımı yapmadan yıkadım
Kuzucccum gmzns keısnlıkle benmkıelrde cektı bılseydım daha dusuk derecede yıkardım 30 da yıkadım 3-6 aylık aldııklarım yenı doğan gb oldular çok üzüldüm 😦
gmzns mco benim e bebekten lcwdan aldığım zıbınlar çekti 30 da yıkayınca sonrasında diğer makinede 10 yapmıştım galiba o zaman çekmedi diğerleri
Kuzucccum mco bende karışık yıkadım hıc bır şey olmadı renk verme veya solma . 30 derecede 30 dk yıkadım unı baby mavi kapaklı ıle çok güzel kokuyorlar bugün utuleıdm hala kalıcı kokuları
rosatue mco hmde hiç çekme olmadı ondan eminim, diğerlerinden birer parça aldığım için fark edememiş olabilirim ama gözlemlediğim onlar da çekmedi.