seda_00 Kızlar eşimin ailesi biraz sığ görüşlü bende isim konurken sabahlık falan aldım giymek için . Onların yanında giysem ayıplarlar . O yüzden eşimin ailesiyle koyup tekrar kendi ailemle ayrı koymak istiyorum . Sizce bir sakıncası olur mu ?
Selin12- seda_00 aynı ismi koymiycak misiniz bir sıkıntı olmaz bizim köyde bir bebek olmuştu ismini Kevser koydular daha sonra o isimde biri vefat etti o da aynı olur die ikikere okundu
Babymoomy seda_00 ilk okunan geçerlidir ikinci okunan öylesine olur kulagına ezan okunur iken Mevlüt vs vereceksiniz açık ise giymeyin ama zaten sadece bir ezan verilecek hazırlanmalı bir şey yok giyin bişey olmaz
seda_00 Selin12- evet canım aynı isim konulacak ama bir kere dedesi koyacak bir kerede kendi babam koysun istiyorum
seda_00 Babymoomy yok canım zaten tesettürlüyüm açık giyinmiycem de eşimin ailesi hiç böyle sabahlık falan görmediği için ayıp karşılar dedikodu ederler diye bende hatıra kalsın en azından diye babamında koymasını istedim hem giyinip hem hatıra fotoğrafı çekinmek için
Babymoomy seda_00 anladım camım benimkiler de öyle kayınbabam hatta lohusa takımımı giyince bana üstüne değiştir misafir gelicek kızım dedi bende aşırı sinir olmustum ozaman okuyabilir babanız sizde giyin bir anı olarak fotoğraf çekinilirsiniz ama dediğim gibi ilk okunan geçerlidir
seda_00 Babymoomy aynen canım bizimkiler de öyle dalga geçerler yani dedikodu olur. Koysun o zaman babamda fazlası göz çıkarmaz 😂😂