mineirem Kizlar beni taşlamayın devlet hastanesi ultrasonu sonuçta 13+1 iz bebegi görüp tahmin yapabilen var mı 😂 https://www.hizliresim.com/t8kw06j
Babymoomy mineirem ben görendim canım devlet Hastanesini geçtim doktor göstermek ile uğraşmak istememiş bebek sadece o çizdiği bölgede
mineirem Busramnida doktorumdan çok memnunum ama resimde gözükmuyo kendi verdi kağıdı istemedim aydın kadın doğum hastanesine oğuz beye 😊
Busramnida mineirem Teşekkür ederim bende pelin hanıma gitmistim ama memnun kaldığım söylenemez o yüzden sordum 🤗 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰
Busramnida mineirem Bir şey daha sormak istiyorum 2 li test yaptırdınız mı kaçıncı haftada yaptırdınız ve nerde oluyor aynı Dr. Odasında mı yapıyorlar bu hastane hakkında pek bilgim yok sizi bulmuşken sormak istedim 🤗
mineirem mineirem Busramnida rica ederim 😊😊çok ilgili bir doktor bazen sinirli anına denk gelince tersliyo ama
mineirem Busramnida ultrasonu doktorunuz bakıyor ölçümlerini bir kagit dolduruyo o kağıtla kan veriyorsunuz 15 gün sonrada cikiyo sonuçlariniz😊😊