Melikemell Merhaba anneler kaç haftaya kadar folik asit kullandınız yeni anneyim 7. Haftadayım imom marka omega folik asit kullanıyorum
Edanr11 Melikemell Bnde imom omega kahverengi kutudan kullanıyorum öğrendiğim gün başladım 20+4 üm hala kullanıyorum
Selin12- Melikemell ben 9 haftalık hamileyim 12 haftaya kadar kullan dedi doktorum bana ama bazıları doğuma kadar da kullana biliyormuş
Edanr11 Selin12- bana decavit verdi sağlık ocağı ama doktoruma sordum imom da omega var dedi kullanabiliyorsan imom devam et dedi decavit içmiyorum imom kullanıyorum yerine
Alminanin_Annesi61 Hafta hala devam ediyorum kullanmaya doktor kesmediği sürece devam ediliyor mecbur.
sedanur4004 Melikemell multivitamin için innate kullanmaya başladık en basindan hala devam ediyorum. 28+4 haftalığız
Melikemell Ohh maşallah uzun süre birlikteymişiz demekki, çok iştah açtı bende ya napıcam böyle bilmem😅
Mmeelliikkee Melikemell bende kullanıyorum 12-13. Haftadan sonra folik asitten sonra başladım doğuma kadar devam dedi drmuz
ilknursoykan Melikemell 13. haftaya geldiğimde doktor artık folik asidi bırakalım bir etkisi yok çünkü dedi.