Sevtugm Kizlar komik olacak ama beni anlayışla karşılayın progestan fitil kullanıyorum ama doğru yere mi yerleştiriyorum surekli tedirginim. Fitil koyunca arka tarafı içilir gibi oluyor.
Esraali Sevtugm vajina agzına yerlştir ve parmakla ittir ileri hemende kalkma😁ben ilk defa kullandım çiş yerine sokmuştum 😁😁😂😂😂
Beyzabcr Sevtugm geniş olan kısma sokacaksın canim eşinle iliskiye girdigin yere😁 öbürü zaten üretran üsteki ordan işiyosun rahimle alakalı bi yer degil mesaneye gidiyo orasi idrar torbana.
Yarenprstsyy Sevtugm Sevtugm bana da ya fitil ya ağızdan alabilirsin dedi progestanı ben ağızdan alıyorum ve değerimi yükseltti çok şükür
Sevtugm Esraali ya bende iki yeri resmen şaka gibi karıştırıyorum ne olur k.bakmayin. aşağıda yere koyacağız değil mi
BelisinAnnesi Esraali kız Allah seni sadece komik geldiği için soruyorum acımadımı oraya nerden akıl ettin de soktun iğne deliği kadar yere 🤣🤣neyse olur böyle şeyler
Sevtugm Morvy ya bende öyle düşündüm ama ya hatamı yapıyorsan diye düşündüm bir de çömelip yapıyorum fitil iterken arka tarafımıza göre ilerliyor bende neden oraya gidiyor diye dusundjm
Beyzabcr Sevtugm canım comelerek yapilmaz zaten fitil yat yatagina bacaklarını ac guzelce fitilini koy delige ittir sonra kapat bacaklarını yarim saat yat comelerek yaptigin zaman hem ilerlemez hem kayabilir.
Humeyrakrtl64 Esraali Moralim okadar bozuktuki sizin yorumunuza guluyorum yarim saattdir Allahta sizi güldürsünnnn