Umudumsuun Bir kaç yerde okudum bebegin hareketlerini yavaşlattıgını yazmıslardı. Tetanoz aşımdan 2 gün sonra detaylı ultrasonum var böyle birşey varmı gerçekten ya bebek etkileniyormu tetanozdan.😕
milena11 Umudumsuun hayır bu böyle bir şehir efsanesi olmuş başka birşey değil. 20 li haftalar bebeğin zaten hareketlerinin düzensiz olduğu haftalar. Aşı olduktan sonrada sırf bu muhabbetler yüzünden tedirgin olup daha çok dinliyor insanlar bebek hareket etmedi diye korkuyorlar.
Burcu4135 Umudumsuun 2 gün önce 2.dozumu oldum ne ilkinde ne de 2.sinde öyle Birsey olmadı. Herkes doktor kesildi basımıza valla. Siz kimseyi takmayın. Detaylı ultrasonda benim kız hep uyudu ama yine de herseyini gördü doktor. İcini ferah tut. Zaten hareketlendirmek icin doktor geregini yapıyor.
Umudumsuun milena11 dimi zararlı olsa neden yaptırmamızı istesinler. Ama içime kuşku düştü işte neyseki asıdan 2 gün sonra detaylım var hemen görebılırım bebişimi😄
gunesveguney Umudumsuun yok canım ya hiç alakası yok bozma moralini tetanozdan sonra kızım çok hareketlendi aşıdan sonra akşama normal hareketli haline döndü 4 hafta sonra covid aşısı oldum ondan sonra da aşırı hareketlendi sonra normal hareketine döndü yavaşlama olmadı