Hosgeldinbebek Hiraumut vajinismus atlatan ben bile yapıyorsam herkes başarır🙈😁 günde 3 kere kullanıyorum, ellerini vs temizle güzelce uzanıp yerleştir gönderebildiğin kadar derine, sonra uzanıp dinleniyorum, acı yanma vs hiç olmadı ama akıntı artıyor sonrasında
Aycicegim Hiraumut evet hemşire öyle tarif etti başka ne şekilde koyacaksın ki 🤣 ilacın kendi kokusu.
Aycicegim Eda1982 ağızdan alınınca çok yan etkileri var baş dönmesi halsizlik ağrı vs gibi benim doktorum o yüzden vajinal almamı söylemişti.
ilknursoykan Hiraumut fitil olarak kullanma zorunluluğu yok. Bende kullandım zorlanırsam ağızdan alabileceğimi söyledi doktorum bol su ile bi süre öyle kullandım artık bıraktık Allaha şükür 🙏🏻 bende hiç bir yan etki yapmadı ağızdan almak
mcansu Hiraumut uyutup sersemlik yapıyor onun harici kullanırken sıkıntı acı vs yaşamadım. Vajinadan alıyorsun zaten ilacı sonrasında ayaklarının altına minder vs koyup yukarı doğru koyup uzan biraz ki geri gelmesin. Çamaşırına beyaz akıntı gibi falan gelebilir bazen hiç sorun değil onlar.
mcansu Eda1982 vajinal yoldan alındığında etkisi daha fazla oluyor. Doktor o şekilde önermişti bana. Şükür etkisini gördüm yoksa dikiş atılacaktı açılmam olmasın diye.
Hiraumut mcansu Bana da öyle dedi doktur işe yaradı mi şimdi iyi misin cnm. Kaç haftaliksin? Hiç ağız yoluyla almadin mi ilaci
mcansu Hiraumut çok şükür şimdi iyiyim hiç ağızdan almadım hep vajinal yolla aldım. Şimdi bıraktık ilacı artık. 20 haftalığım şu an.
Hafizeplt Hiraumut acısı hiç olmuyo canım çok kısa bi süre kullandım bende.. kullanırken başını kürdan ile delip içine ittiriyodum sende öyle deneyebilirsin.. sık sık çamaşırını ya da günlük ped kullanıyorsan onu değiştirmen gerek
Cano67 Hiraumut bn kullandım nst jeli almıştım onunla çok kolay oluyor hafiften ıslatabilirsiniZ takınca kalkmayın yatmaya yakın yapınız bir acısı olmuyor yavaşca parmağınızla itiniz
DRYD Hiraumut eşiniz yardımcı olursa daha iyi olur. Öyle acı veren bir şey değil. Gayet basit aslında