PelinAcar Kızlar Allah’ın iziniyle 🙏kızımız olacak isim olarak Fulya 🌼 düşünüyoruz ikinci isimde koysam mı yanına ne önerirsiniz ###
Brcozkn Rabianurum52 çok güzel ağır bir isim. Kızkardeşimin adı da rabia ve hep korkardı çok hisli biri ve çok hassas isminin ağırlığından dedi birkaç kişi bilemiyorum artık .
Rabianurum52 PelinAcar aynen oyusden rabia koycamm ölen kizkardesimin ismi ahtim var cunku hep kizim.olursa ismi rabia olcakk dedim esime oda sorun yok oda beyendi oda bilior cunku kardesimin ismini koycam die 💕👶rabia👶💕🌸
PelinAcar ikincibebekgeliyor teşekkür ederim 🙏 bende öyle karar verdim çocuğum sınavlarda zorlanmasın ismini kodlarken 🤣
Nureda28 PelinAcar sabreden şükreden demek sahabe kadın demek Mekke’nin en güzel gösterişli ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın anlamına da geliyor hifa hatun ve hz Süheybin hikayesi var Bn ordan etkilendm
Rabianurum52 Brcozkn sen milletin lafina bakma cnmm.bnm.kndi istedim.ve ahtim.vardi oyusden ölen kardesimin ismi rabia💕 oglan olursa eger bebek.yaparsam ozmnda akın 💕 ismini koyucam ölen abimin ismi.. isimlerini yasaticam..