AlevMelike Merhaba 17+3 kızım olacak 200gr 17 cm Doktor normal dedi Sizlerin nasıldı ? Ben 2 kilo aldım.
EsraBayraktar Halidemat bende beden eğitimi öğretmeniyim 😊25 haftada kızım 934 gramdı 30 da 1650 32 de 2250 34 de haftaya gidicem bakalım kaç olmuş ☺😍
Ecier94 Benim 170 boy 25. Haftaya yeni girdim hamile olmadan önce 45 kiloydum simdi 61 olmuşum ağlamak istiyorum lütfen bana normal deyin 🤣 bebekte 950 grammis masallah..
EsraBayraktar Bu arada protein ağırlıklı beslenirseniz bebek çok güzel kilo alıyor ben et ,peynir ,süt ,kuruyemiş ,muz meyve çok tüketiyorum aklınızda olsun
Halidemat EsraBayraktar Bende süt yoğurt kaşar peyniri ceviz fındık meyve yiyorum her gün. İnşallah daha tombiş olur ben seviyorum tombik bebekleri
EsraBayraktar Halidemat olur canım inşallah zaten boş karbonhidrat hamur işi anneye kilo yapıyor önemli olan bebeğe yarayacak şeyler yemek
aon9161 Halidemat bende aynıyım canım 25+5 7 kilo doktor biraz fazla aldın son 3kilon ona göre diyor.. bende meyve cok yedim ondan oldu dedi şeker sırf oyuzden az yemek lazım.. ölcülü ye diyor günde bir elma yarım muz🙂) bense ohooo 🙈
Halidemat aon9161 Ben meyveye bayılırım çok abartıyorum günde 3-4 portakal mandalina,1 tane ayva yiyorum 😋😁😁
aon9161 Halidemat ben portakalı bıraktım artık ya ne geldiyse ondan geldi 🙂) sende ara ver canım portakal mandalina çok yeme
Halidemat aon9161 Artık daha az yemeliyim farkettim bebek çok hareketli meyve yiyince birde yatarken çok hareketli
Alinmavi Halidemat benle aynisin hemen hemen. 7. Aydan sonra cok kilo aliiniyor o yuzden biraz frenle kendini. Simdiden.7 kilo aldiysan 15 kilo alirsin en az toplamda.
Nunu Bayanlar meyveyi çok tüketmemek lazım fruktoz gebelik diyabetine sebep olabiliyor. Gebelik boyunca alınması gereken minimum kilo 9 maksimum ise 15 😊