betlkrkmaz Kızlar selam Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak. İlk çocuğumuz adını KILIÇ ARSLAN koymayı çok istiyorum sizce nasıl isim güzel mi ?
Elsu26 betlkrkmaz arslan soy isiminiz mi 🤔 önemli olan sizin beğenmeniz fikir sordunuz diye söylüyorum kılıç ateş demir vs gibi isimlerin anlamları iyi olmadığı için koymak iyi olmaz derler ama tabi önemli olan sizin içinize sinmesi 😊
Nurnr betlkrkmaz kılıç gibi keskin yürekli kimse anlamına geliyor anlamı güzel aslında ama bence başka isimler bakmalısın tabi son söz son karar yine sende beğeniyorsan bence gönül rahatlığıyla koyabilirsin
Elsu26 betlkrkmaz yani kesici bi alet kılıç arslan ı isim olarak duymadım da soyisim olarak duydum da anlamını bilmiyorum 😂
betlkrkmaz Nurnr ya böyle çok farklı geldi çok hoşuma gitti ama şimdi yorumları okuyunca tekrar düşüneyim diyorum
Elifveoglu betlkrkmaz kılıç ismini ben pek sevmem açıkçası ama soyisminizle çok uymuş bu iki isim havalı olmuş bence Kılıç Arslan Korkmaz
betlkrkmaz Elifveoglu evet bende uyumunu çok sevdim aslında kuzey düşündük sonra birden aklımıza geldi eşimde bende hoşumuza gitti isim 😄😄😄
Rabianurum52 betlkrkmaz guzel.isim.cnm bnde.oglum.olsaydi ismini akın koyucakdim ölen abimin ismi ahtim vardi. Kizzim.olcak onada ölen kardesimin ismini koyucam rabianur..isimlerini yasatacagim. Hyrlisiyla.inslh🙏🙏👶🌸
betlkrkmaz Rabianurum52 teşekkür ederim canım Allah rahmet eylesin inşallah bebeğini sağ Salim kucağına alırsın 🙏🏻🥰