alininannesiii 25 haftalık hamileyim doktorum bu konu hakkında daha bişey demedi bende sormadım şeker yükleme kimlere yapılıyor zorunlu bişey değil dimi?
Busradonmezus alininannesiii zorunlu demeyelim de iatemeyen yaptrmaz. Ama bence yapılması gereken bir şey.
Merkun alininannesiii türkiyede zorunlu değil aslında zorunlu olması gerekiyor. Ben almanyadayım mesela burda her gebe yaptırmak zorunda
Nry0682 alininannesiii ben hayatta seker tansiyon nedir bilmezdim gebelik döneminde ikiside cıktı.Ailemde seker hastalıgına dair bisey yok ama seker yüklemesinde bende cıktı.İyiki yaptırmısım ve sekerin bebege cok tehlikeli oldugunu duymustum ve doktorumda aynı şeyi söyledi.Aclık 94- tokluk 186 cıktı eve makina aldım ve hergün aclık tokluk ölcüyorum.Diyet yapıyorum
Leylaakcay @alininannesiii benim doktorum da bişey demedi ben kendim söyledim yaptırdım. Sonra sıkıntı çıkmasın diye. İyiki de yaptırmıssım çok abartılacak bişey değil
Leylaakcay @alininannesiii Gebelik şekerin, var mı yok mu ona, bakılıyor. Varsa diyete yönlendiriyor. Duruma göre bağlı. Bişey çıkmadı, bende
Belinayonr Merhaba benim açlık şekerim 75 çıkıyordu her zaman bugün de şeker yüklemesi yaptırdım açken kan almadılar onların verdiği o ilacı içtikten 1 saat sonra kan verdim 93 çıkmış nasıl acaba sonuç bilgisi olan var mı