Beyzabcr Bu haftaici siparis vermem gerekiyor. Park yatakta sizce hangisini alayım cok kararsiz kaldım. Tek kelime cevap bile yeterli😊
Beyzabcr Mom566 denizinnannesi svserzrm Burcu4135 Selma_aygun Ysmmmnn denizinnannesi Cevaplarınız için cooook teşekkür ederim 😍
denizinnannesi Tmerve evet olani var ama maalesef stokta yok suan bende beklemedeyim ondan alicam internet sayfasindan bakabilirsiniz cok guzl
Selma_aygun Elele nin Lucca modelini aldım henüz kullanmadım kızım 43 gün sonra aramıza katılacak inşallah Allah’ın izniyle o zaman daha net deneyimlerim ama kurulumunu yaptık içini dışını yerleştirdik ben bayıldım iyiki bunu almışım diyorum tavsiye ederim
Tmerve denizinnannesi aa ben anne yanı olduğunu bilmiyordum yoyko ile arasında kalmıştım anne yanı olmuyor diye takip edeyim bari teşekkür ederim 😊
denizinnannesi Tmerve olani var canım takip et stokda yok suan yoykonunda anne yani olani var ama elele daha kaliteli görünüyor bana
denizinnannesi Tmerve küçük degil normal en büyüğü o galiba 3 yasina kadar kullaniliyormus kullananlar oyle diyo
SCSA Beyzabcr yoyko aldım benden sonra arkadaslarimda aldı cok memnunuz anne yani oluyor 4-5 yaşa kadar kullanılıyor
Beyzabcr SCSA anne yani olan model stokta malesef yok carsiya bakicamm yarin bulabilirsem ilk tercigim elele olucak
Pelinbyrktrlr Beyzabcr Elele madre anne yanı diyorum gerçekten harika kaliteli kokmuyor böyle plastik gibi. Kumaşı da çok güzel