Dilek0809 Gezegen_00 en başta düşük riskim vardı 2 tane aldım 6-7 hafta bıraktım sonra bu risk çıkınca tekrar günde 2 başladım geceleri alıyordum ben sadece
Gezegen_00 BeyzaGcr2703 Geçmiş olsun, bana ağır kaldırma dedi ilişki yasak dedi bir de fazla ayakta kalma dedi o kadar , evim büyük işi de hiç bitmiyor yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum valla , Progestanı günde kaç adet kullanmanızı söyledi ?
BeyzaGcr2703 Gezegen_00 aynılarını söyledi ama temizlik çarşı pazar gezmek de yasaktı bana ve 2 haftafır öyle bunaldım ki ☹️ Annem geliyo temizliğime ütüme çamaşırıma ☹️ Sabah akşam ağızdan alıyorum ben size de çok geçmiş olsun dikkat edin gerekmedikçe kalkmayın dursun ev işleri
Arzu3981 Gezegen_00 benimde 21. Hafta da 25 mm ölçülmüştü. Progestan ve magnezyum kullandım. 35. Hafta da karın, kasık ağrım olunca acile gitmiştim orada da kadın doğum uzmanı 20 mm ölçtü bebeğin başı aşağıda dedi. Bugün 37+6 günlüğüz. Dr um bayramda çok gezmezsen doğumun bayramdan sonrayı dahi bulabilceğini söyledi. İçinizi ferah tutun. Benim 36. Haftadan bu yana annem yanımda belki onunda katkısı olmuştur. Sağolsun yemeği falan her şeyi yapıyor. Daha öncesinde de ben yemek yapıyordum eşim temizliği vs yapıyordu.
Arzu3981 Gezegen_00 magnezyum konusunda benim kendi dr um prof. O vermemişti ben burda yazılanlardan görüp istemiştim o sadece kramplara iyi geliyor dedi vermedi. Devlet hastanesinde de takip olduğum dr uma söyledim fayda sağlayanda var sağlamayanda var demişti yazmıştı ve kullandım. Bana rahatlatıyor gibi gelmişti ama belki de tamamen psikolojiktir. Progestanı 36 ya kdar vajinal yoldan günde 2 kez kullndım ama.
Egekusum Arzu3981 merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum sizin de kasılmalarınız oluyor muydu karnınızda
Arzu3981 Egekusum benimde kasılmalarım oluyordu ama dr um progestanı bu yüzden kullanıyorsun zaten diyordu. Ek bir ilaç vermedi hiç bir zaman.
Arzu3981 Arzu3981 devlet hastanesindeki dr benim isteğimle yazmıştı her akşam 1 tane içiyordum. Ama ne zaman kndimi azıcık yorsam kasılmam oluyordu. Progestanı 36. Haftaya kadar kullandım ama magnezyumu o kdr kullanmadım 32 ye kdr kullanmışımdır anca.