Pakizeninmelegi Merhaba magnezyum eksikliğinden bebek normalde üstte durması gerekirken biraz altta duruyordu hareketi azdı uyuyor gibiydi .gerekli testler yapıldı magnezyum günde 3 e çıkarıldı.Pazartesiye kadar hala aynıysa serum baglicaklar. Bu durumu yasayan var mi ?
Ygmr15 Pakizeninmelegi bebegin hareketsiz olmasi magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyormus . Dün tüm gün bebegim hareket etmedi ben de tüm gün hastanedeydim serumdan sonra bebek hareketlendi ama doktorum magnezyumla ilgili bir sey demedi.
Ygmr15 Pakizeninmelegi gecmis olsun ben cok korktum dün siz içinizi ferah tutun ins ciddi bir sey yoktur.
Ygmr15 Pakizeninmelegi bu arada hangi testleri yaptıniz acaba? Kac haftalıksınız? Beni ha bire nts ye bağladılar renkli dooplere gonderdiler ultrasondan baktilar ve serum taktılar her şey normal olmasına rağmen hareket hissetmiyordum
mrsflowers Pakizeninmelegi ben de var ama bebeğim maşallah çok hareketli genelde ben temizlik felan yaptığım günlerde o gün hiç hareket etmiyor yorulduğum için oda uyuyormuş alakası yok bence hatta bende magnezyum eksikliği yüzünden kramplar ağrılar yaşıyorum ama bizimki içerde sürekli tekmeliyor
Pakizeninmelegi Ygmr15 bana öyle dedi inanın ki cok canim sıkıldı 2 hafta masallah hareketliydi hatta dedik kucuk olmasına rağmen eli kolu durmuyor bu hafta hiç oynamıyor 😰😨😓
Pakizeninmelegi Ygmr15 ben daha 12+2yim idrar testi,2li tarama testi,kan pihtilasmasi için yapıldı, bide kandaki degerlerime .ama bebek hareket etmiyordu hemde kesenin dibine düşmüştü
Ygmr15 Pakizeninmelegi o zaman bebegin hareketli olmamasıni doktor mu farketti ultrasondan bakarken . Çünkü bu haftalarda zaten siz hessedemiyorsunuz.
Ygmr15 Pakizeninmelegi gecmis olsun tekrar içinizi ferah tutun doktora görüneceginiz zaman tatlı bir şeyler yiyin bebek hareketlenir🌸