Buyuyoruzannecim1 29.haftada bebekleriniz kaç kilo-gramdı bizim oğlan 26 da 1126 gram bugün 1600 gram çıktı doktor çok buyumus kan ver sonuclrina bi bakalım dedi 31 hafta uyumlu bu durumu yasayan varmi
Nebos Buyuyoruzannecim1 29+5 te 1600 gram dedi gayet iyi dedi doktorum normal aralıkta olduğunu söyledi
Angela Buyuyoruzannecim1 Eskiler böyle değildi ya bazen şaşırıyorum. Cocuk 3 bucugu gectimi doktorlar bi telaşa giriyor. Millet 5 kiloları doğuruyor ya garip. Irsidir yani genetiktir hemen telaşa veriyorlar insanı.
Nebos Buyuyoruzannecim1 ben ayda bir kan değerlerime baktırıyorum 75 gram şeker yüklemesi yaptırdım sınırda çıktı 2 hafta diyet ve düzenli takip le normal olduğunu gördük ayrıca 3 aylık şekere bakıldı insulin direnci bakıldı herşey normal çıktı çok şükür içinizi ferah tutun bence her doktorun görüşü farklı oluyor kilo konusunda
Mehfam Buyuyoruzannecim1 ileride gitmesinde şekerden şüpheleniyor doktorlar. Ama ben bi yazıda okumuştum. İleride veya geride olması ırsi de olabilir demişti dr. Bide her doktorun değerlendirmesi farklı oluyor sanırım. Benim riskli gebelik olduğu için hem devlet hem özel devam ediyorum. Devlette olan dr. Kiloya gayet iyi derken özelde olan 29.haftada 1100 grama az demişti🤔