Nigli123-35 Visal tabii cikariyosunuz benim uzerimde tayt vardi taytimla camasirimi cikardim catala oyle oturdum. Sonrasinda ultrasyonlada bakildi. Elbisenin altina tayt giyicekseniz olur nst ultrasyonda yaptilar bana sizde nasil olur bilemedim
Nigli123-35 Uykucu2307 hemen olucak diye bisey yok kimisi acilmayla 40. Haftaya kadarda bekliymus burda olan arkadaslarda var belki de 1. 2 gun sonra hiiic belli olmuyomus acilmadan sonra bekliyoruz iste ne zaman gelirse 😊
KucukAnne538 Nigli123-35 Benimde çatı muayenesinde 2 cm açıklığım vardı doğurdum aynı gün ama sancım da vardı ☺️ sanciniz yoksa biraz daha zamanınız var bence çok değil ☺️
Nigli123-35 KucukAnne538 evet sancım yok nst de normal cikiyo bende bisey hissetmiyorum sanirim 1 yada 2 haftamiz daha var 😊
Babytmr Nigli123-35 38den beri 5cm açıklıkla bekliyorum şuan 39+5im kişiden kişiye değişiyo açılma sanırım🙄
Nigli123-35 Babytmr kesinlikle kimi ufak aciklikla hemen sancisi gelip doguruyo kimide 5.6 cm aciklik olmasina ragmen gunlerce bekliyoo bakalim biz ne kadar beklicez 😊
KucukAnne538 Nigli123-35 sanciniz olmadan açılmanız olduysa bence sanciniz gelince şıp diye dogurursunuz ☺️❣️ Rabbim sağlıkla kavuştursun 🍀
Newanne Nigli123-35 ben de yarın 38 haftalık oluyorum. Cuma günü kontrolüm var çatı muaynesi yapar sanırım. Ama benim kasıklarımdan ziyade kaburgalarda ağrı yapıyor bebek.
Nigli123-35 Newanne bende de var o sırt agrisiyla kaburga agrisi ama bunlar dogumun baslangici tarzinda agrilar degil yaa pek ustunde durmuyorum tabii keyfimi kacirmiyo degil