Cansu_04 Kızlar 38 haftalık olanlar var mı nasıl geçiyor son haftalarınız bakalım.. ❤️ Önceden anne olan güzeller annelerimiz tavsiyeleriniz var mı acaba doğum anında ne yapmak gerekiyor bize mi bağlı doğumun nasıl geçtiğini kimileri zor geçiyor kimileri kolay çabuk çıkıyor doğumdan bu yüzden ne yapılmalıdır ilk gebeliğim yeni annelerimiz için tavsiyeleriniz bekliyoruz 🐣🤗
ecembugra53 Cansu_04 canım bak ben Doğum yapalı 8 buçuk ay olıyor 😊 doktorumun her dediğini hatta fazlasını yaptım ben squat hareketleri bol yürüyüş bol su içtim koltukta oturup kalkma hareketi bacak esnetme merdiven in çık yerleri sildim 💁🏼♀️ Sonuç bebek nasıl gelmek istiyorsa İnan öyle geliyor canım 1 cm açıkla kaldım sancım 160 karda gözümden yas geldi hiç bağırmadım cok sakindim Meryem ana otunu kullandım bol bol Kuran okudum Allah’a yalvardım sonunda spinal sezeryan oldum öyle nasipmiş benim oğlan inatcı çıktı 😂😂
Gizemceylan Cansu_04 inanın tamamen bünyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum 💖 ne yürüyüş ne hareket hiç bişey yapamadım büyük bi miyomum vardı ayakta kalınca bile çok ağrı yapıyordu hareketsiz bi hamilelik geçirmek zorunda kaldım ama misler gibi doğurdum 😂💖
Senemunlu Cansu_04 gunde 3 bardak ada cayi iciyorum , hurma yiyorum . Evdede 20 aylik oglum var oturmak mumkun olmuyor . 1 cm aciklk var insallah ilerleme olmuştur cuma gunu kontrolum var . Bayramdada doktorumuz yok , kafamda deli sorularrr
ecembugra53 Cansu_04 aynen ne yaparsan yap bebek nasıl isterse Allah nasıl dilerse oyke geliyor İnan 😊
Gizemceylan Cansu_04 gerekmiyor demek yanlış olur sonuçta doktorlar en iyisini bilir mutlaka faydası oluyordur ama ben yapamadım ve bu durum bi sıkıntı yaratmadı 💖