Beyzanur138 Minikmucizembenimmm o hiç geçmiyor zaten en başından beri var batma gibi oluyor yürürken acıyor
Beyzanur138 Liyaa çok sık değil ama arada rahimde de ağrı oluyor bende hiç ilaç kullanmadım inşallah geçer
Minikmucizembenimmm Beyzanur138 evet ☹️ Doktorla bugün görüştüm tüm ağrılar normal geliyor bu dönemde
Annesininkuzusu01 Kararsizinsan Lütfen yorumlarımızda hakaret argo küfür içerikli kelimeler kullanmayalım
Birgul Sita3434 Kararsizinsan Tartışma yorumlarınız karşılıklı olarak silinmiştir. Devamı olduğu takdirde forum kullanımınız engellenecektir.
Beyzanur138 Minikmucizembenimmm bütün anneler sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah bebeklerini zorlu dönem hızlıca geçer inşallah :) acılara katlanıcaz artık
Melek59 Kararsizinsan iyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok ☺ bebisimmm 1kilo 450 gram 27+3te gittim en son . Ayaklarım evet şişti ayak bileklerim kalınlaştı😔
Kararsizinsan Melek59 benim yok cok sukur sadece ayaklarim cok sisti ve ellerim de ekleemlerimde cok agri var kilitleniyor sabahlari zor aciyorym. Kg is 900 gr ve 30 cm dedi dr 26. Haftamda.😊