Mamy987 Arkadaşlar yanlışlıkla etli çiğköfte yedim dün akşam yasak olduğunu unutmuşum nolcak şimdi yiyen oldumu aranızda
nvn-mutlu Mamy987 ne olucak ki 🤷♀️ birşey olmaz o kadardan sonuçta her zaman tekrarlanan bir şey değil
Lulemom Mamy987 illa bişe olacak değil de çiğ et olduğu için hastalık bulaşma riski var. Bağırsakta kurt yapar. Bulaşmaya da bilir ama. Eğer iyi yoğurulmuşsa belki iyice pişmiştir. Şansına kalmış yani 🙄
momiesbabies Mamy987 bana da yasak.. ben bilerek yedim çünkü canım çokkk çokkk çekti ama minnacık 😅 sonrada ödüm patladı ama çok şükür bir şey olmadı peşine bol bol ayran falan içtim ne manaysa zehirlerse iç güdüsüyle galiba 🥶 bol su için idrarınızı kontrol edin
Mom06226 Mamy987 valla ben yanlışlıkla degil de bugünler de illa birine yogurtup yiyeceğim birazcık dayanamıyorum en sevdiğim yemek o benim canım çok istiyorrr😭😭😭😭😭
2melekannesi_ Mamy987 keşke yemeden önce sorsaydınız etli mi değil mi diye, ama korkmayın bir seferden bişey olmaz heralde kilolarca yemedikten sonra az bişey sonuçta
Mamy987 2melekannesi_ okadar gözüm dönmüş gibi yedimki asla aklıma gelmedi zaten yemek yerken resmen dünyayla bağlantım kesiliyo🤦🏻♀️
Mamy987 Akkoyu satın almadık canım biyerde davetliydik onlar evde yapmışlar ikram ettiler ve o an gözüm dönmüştü yesim hiç aklıma gelmedi sormakta
Betfer Mamy987 ben yiyorum etli şeyler etli sarma içi pişmeden. Çünkü canım istiyor mecbur yemek zorunda kalıyorum yemesem kulağı duymaz diyorlar
Anesanne Mamy987 bişey olmaz canım yurt dışında hep yeniliyor tartar çiğ et tarzı şeyler. Bi kereden bişey olmaz yani
Esmakucuk İyi yoğrulursa et pişer zaten. 35 haftamdayım 3 kere çok abartmadan yedim,elhamdulillah bir sıkıntı yaşamadım. İnşaallah siz de bşr sıkıntı yaşamazsınız