hepoyleolurzaten Merhaba anneler 🥰 Bebişlerinizin kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız? Bu hafta içi alacağım. Uni baby düşünüyordum ama fikirlerinize önerilerinize de açığım. Siz neler aldınız/kullandınız?
zehranurr hepoyleolurzaten evet memnunum yumuşatıcı ile beraber kullandım asla ağır deterjan kokusu kalmıyor kıyafetlerin üstünde. Makineden ilk çıkardığınızda bebek bunu nasıl giyecek deterjan kokuyor diyebilirsiniz ama sonrasında sadece temiz bi koku kalıyor. 🌸
Berraeva hepoyleolurzaten Ben duru granül aldım temiz yıkıyor evet ama makinam maalesef tam olarak bütün deterjani eritmiyo deterjan yerinde koyduğum deterjanın yarısını kaliyo. 2 sefer yıkadım ikisinde de aynısı oldu. O yüzden ben de sıvı deterjana gecicem. Aklınızda bulunsun her makina aynı olmuyo
hepoyleolurzaten zehranurr muhakkak çamaşırlar hep ilk çıktığında kokusu daha yoğun oluyor seçeneklerim arasına yazacağım çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🥰
hepoyleolurzaten Berraeva bu sebepten vazgeçmiştim bende granül den kalıntılar olabilir diye. Uni babyde de kesin olarak kimyasal yoktur denmiyor. Green clean düşünebilirim sanırım 🤷🏻♀️
Aslisila hepoyleolurzaten kimyamühendisianne var instagramda ordan görmüştüm. Trendyolda uygun fiyatları zaten azıcık döküyorsunuz öyle pahalı da değil 😊