eylusko kirpapatyasiii kesinlikle az önce arkadaşların önerdiği sayfalara baktim 300 400 lira lohusa takımları. zaten doğum öncesi birsürü masraf varken nasıl alayim ben onu . onun yerine çocuğuma bisey alırım.
kirpapatyasiii eylusko evet sonrasında da giyilmiyor dolapta bekliyor sonrasında kullanabileceğiniz birsey almak daha iyi olur bence 😊 bu takımlar çokda sık ve kumaşı güzel birsey bulursanız yakmaz ben suwende indirim vardı ordan almıştım satendi hiç yakmamisti
Ozlem23 eylusko bence pijama takımı alicaksaniz gecelik alın diğerinde ben pijama altını giymeye cesaret edemedim sezeryan olmuştum iki gecelik götürmüştüm ikisinide giydim iç gun iki gece kaldım kız üstüme kusunca diğerini giymistim
eylusko Ozlem23 mutlaka bi yedekle gidilmesi gerekiyor. o zaman ben bi elbise gecelik birde pijama alayim nolur nolmaz
Ozlem23 eylusko bencede bebek bezinide çok alın uzun kalicaksaniz ben 10 tane almıştım onlar bitti hastaneden istedik bez 10 15 bezde hastane verdi bizimki sürekli kaka yapardı
Kararsizinsan Pelinbyrktrlr ya bende pijama takimi aldim da gobegim simdi tam oluyor 27 haftaligim. Iner dogumdan sora dedi satici aldim bende. Sizce suan ki halimden daha az olur muyum dersiniz?
Pelinbyrktrlr Kararsizinsan Yani belki tam olur sıkabilir bile… Mutlaka iner ama doğumdan çıkar çıkmaz hemen inmez eskisi gibi bir de son haftalar göbeğinizin durumuna da bağlı. Benim 28.haftadan sonra hızla büyüdü mesela
eylusko Kararsizinsan 30+2 yim vallahi 28 den bu yana yani 2 hafta da karnım gözle görülür derece de büyüdü. daha 38 e kadar çok buyur canım.
AhahHbzhz eylusko canım tabiki giyilir neden giyinmesin ama bi tavsiyem olacak elbise gecelik bulundur mutlaka yanında pjama biraz zor olabilir veya canını yakabilir modeli gayet güzel pijamanın ben beğendim sağlıkla gelsin bebis 🥰
eylusko AhahHbzhz herkes elbise gecelik diyor mutlaka alaca0ğım 💜💜 cok tesekkur ederim yorumun için 🥰🙄
eylusko kirpapatyasiii aaa bütün ceyizimi suwen den al mis biri olarak hiç oraya bakmak aklıma gelmedi teşekkürler 😊😊🥰🥰
eylusko Nundiyebiri ayy aynısı benim paylaştığımın💜💜 icimde kalacak ya bende alayim en iyisi elbise geceliği de ayarlarız bi ara 🥰🥰 kaç haftaliksiniz bavul hazırlanmış bilee💖
zeynepemiromer eylusko bence çok güzel canım giynilir bu arada kaç beden alıyorsunuz benim aklım hep onda şimdi bebek var malum L yada XL kadar giyiyoruz acaba doğum sonrasında hastanede giymek için kaç beden almamız lazım
eylusko zeynepemiromer kalıbı bol duruyor bu pijamanin su an 30+2 yim.59 kiloyum 5 daha alsam 64 olurum M neden alırım ben 😊
Birgezgininhikayesi eylusko genelde dikişler acıtmıyo diyolar . Bir iki gün zorlugu oluryormus ama ona bakarsanız normal dogumdada var dikiş:)
Nundiyebiri eylusko çok yüksek belli ama kumaşı penye değilesneme payı yok ben normal dogum düşünüyorum son ana kadar bir sıkıntı yaşamadan
zeynepemiromer eylusko ne kadar iyi ben doğuma 80 le gideceğim galiba şuan 27 haftalık ve ben 54 ile hamile kaldım 70 kiloyum şuan da
Birgezgininhikayesi eylusko normal düşünüyorum ama doktorum son bir hafta belli olur o durum dedi karsr için erken dedi suan pozisyonu normale uygun 35. Haftamızdayız
eylusko Birgezgininhikayesi ben sezeryan olucam bazı sıkıntılar fan dolayı onun için pijama secimi biraz zor oluyor