GldnUysll Sebnemm bebekte bir sorun görülurse eger doktor sorabilir sigara alkol vs kullanimi varmi diyerek.. Ama icmeseniz daha iyi değilmi hem bebis hem kendiniz icin
MerveEltugral Sebnemm bebeğinizde bi sorun olmasından değil de sıgara içtiğimizin ortaya çıkmasından mı korkuyorsunuz ilginçmiş
AyeKantar Sebnemm siz bebeğinizi düşünmeyip sigara içmekten rahatsız olmuyorsunuz ortaya çıkmasından mı rahatsız oluyorsunuz ilginçç
Sebnemm Dilekkkk eşim günde birkaç tane içiyorum diye biliyor saklamıyorum ama bi kaç taneden fazlası olabiliyor o yüzden
Dilekkkk Sebnemm doktora yine bi kaç tane dersin gizleme sıkıntı görürse ki allah korusun bilgisi olsun
Yabrukus Sebnemm bi kaç tane değil bulunduğun ortamda sigara içilmesi bile sakıncalı bırakman bebeğini zehirlememen daha mantıklı, detaylıda çıkması sonucu mu seni korkutur bebegini rahatsız etmesi mi?
Hulyarecep Zaten kontrol öncesi soruyorlar alkol sigara vs kullanımı var mı diye doğruyu söylemende fayda var bakarken ona göre bakıyor
MerveEltugral Sebnemm saldırmaya gerek Yok 👎 sıgara anne karnındaki bebeğe ciddi zarar verir biliyorsunuzdur zaten bu durumda siz bebeğinize zarar vermeyi göze aldıysanız kim öğrenirse öğrensin neyden çekiniyorsunuz bunu merak ettim açıkçası :)
AyeKantar Sebnemm boşa saldırma buraya yazıp fikir alıyorsun sonra seni ilgilendirmez diyorsun bide sigara baya kafa yapmış heralde istersen akşama kdr iç bebek senin bizene
Dilekkkk AyeKantar fikir almak istemiş normalde böyle şeylere karışmam ama kendinde güzel söylemişsin karışın dememiş çıkar mı çıkmaz mı demiş boşuna gerginlik yaratmasın kimse herkes hassas burada kırgınlığa gerek yok
Busucan Sebnemm Çıkmaz canım merak etme. Bu kadar ters çıkmanız neden anlamıyorum. Annesi ve zarar verdiğinin bilincinde belki bırakmayı denedi bırakamıyor linç etme neden hiç anlayamıyorum
Obsesifk Sebnemm bebekte sigaradan dolayı anomali çıkabilir bence ondan daha çok korkmalısın eşinin öğrenmesinden değil