Clementinee Kız merhaba, özellikle sabahları yoğun olan bi akıntım var açık sarı renkte kokusuz ağrısız sızısz böyle birşey yaşayan varmı
MelekAlyaM Clementinee bende de var o canım 9 haftalıgım bende estrofem ve climara bant kullanıyorum onlardan dolayı olabılır bırde hormonlardan
narmin96 Clementinee Korkma canım, bende de 7. haftamdan başlamıştı, kremsi gibi akıntı. 13 haftamdayım, şimdi de oluyor. Hamilelikte normal. Kokusu yoksa, özellikle de yeşilimsi akıntı değilse korkma.
QueenMommy Çok şükür bende 7 haftalıgım bendede oluyor kokusuz kasıntısız ama herkeste varmıs bende korkuyordum
Selin12- Bende 9 haftalık hamileyim bende de var 7 haftalık ken basladi doktorum normal dedi koku oluşursa ozamn antibiyotik başlamamız gerekirdi Allah a şükür koku filan yok
Clementinee Tamam canım hamişlerim teşekkür ederim çok korkuyordum 😇 inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Mezig20 Clementinee Gayet normal ama ağrılı, kokulu ve rengi değişik olursa o zaman doktora görünün 😊
mervebuglemtkn Clementinee evet doktoruma danıştım normal olduğunu söyledi 3. Aydan sonra devam ederse de fitil veririm dedi suan 8+2 yiz