Blablabla Kvsraykt yakın zamanda görünme şansım yok bayram da geliyor. Herkes izne ayrılmış durumda. Kısmet böyleymiş deyip kabullendik.
Mavi87 Blablabla hayırlısı olsun canım ya. Sadece birinde toparlanman bikaç gün uzun sürüyor. Hatta bünye ile farkedebilir belkide daha çabuk toparlanırsın. Sonuçta ikiside doğum şekli. 🥰
Blablabla Mavi87 teşekkür ederim inşallah🥰. Kolay olur inşallah vajinal dikişten de korkuyordum daha geç iyileşiyor diyor doktorlar. Demek ki kısmet böyleymiş.
Blablabla SedaOzdmrr bende aynısını düşünüyorum. Sadece düzenli gittiğim doktorum olmadığı için bir de sıkıntı varmış gibi hissettirdi birazcık ondan dertlendim
Elfelf475 Blablabla Başka bir doktora daha gidin bence daha vakit var kendisi zaten döner ciğer geliştirici falan ne alaka anlayamadım benim yengemi de böyle korkuttular başka doktora gitti iki hafta sonra bebek kendisi normal geldi 🤔
Blablabla Elfelf475 başka doktor yakın zamanda görme şansımız yok herkes izne ayrılmış. Bayramı geçirmek istemiyorlar bence. Kısmet böyleymiş deyip kabullendim.