Minikmucizem22 Herkese teşekkür ederim kızlar çok şükür suanlik olmuyo sabah uyandığımda ard arda oldu ama geçti hareketlerini de hissediyorum inşallah korkutmak bidaha beni 🥰
Dilann_7 Selin12- dun öğleden sonra başladı akşama kadar sürdü gece de vardı sabah kalktım yoktu ama gün içinde oldu bu seferde ama bugün daha az oldu
Selin12- Dilann_7 bebeğin hareketlerini kontrol edin eğer içiniz rahat etmezse doktorunuza bir danışın ama normal bu aylarda
Dilann_7 Selin12- bebek hareket ediyor devlete gittiğim için doktor sürekli değişiyor Kars’tayin tek hastane var ve randevu bulmak zor testlerimi falan yaparken özele gittim ama normal kontrollerde devlete gidiyorum
Selin12- Dilann_7 içini rahat tut hiç bir sıkıntı olmuyor çünkü ben ilk gebeliğim de çok sik gittim hatta ikinci gebeliğim dede aynisi oldu ama bu sefer gitmedim şuan üçüncüye hamileyim ve böyle bir şey olursa ileride gitmem hastaneye rahat ol bebis hareketiyle sıkıntı yok
Seda1616 Minikmucizem22 bende de hep oluyordu sormadım hiç doktora normaldir diye hatta ilerleyen zamanlarda ağrı bile yapar muhtemelen toplandığında bişey olmadı 37+5 bekliyoruz 🤷♀️ Bende bir sorun olmadı yani siz yinede danışın isterseniz içiniz rahat edecekse ☺️