Yaseminkamalak Hanımlar bi oğlum olacak inşallah isim konusunda kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum.
Bett_blog Yaseminkamalak benim oğlum olsaydı bu üç isim arasında kalırdım cinsiyet öğrenmeden önce kız erkek isimleri seçmiştil🥰 ERKEK; KEREM, KERİM, BATURALP KIZ;ECRİN CEYLİN BUĞLEM UMAY EBRAR ESİLA kızımız olucak ve adı ecrin😍
2erkekannesiii Yaseminkamalak öneri olarakta *Tarık *Buğra *Yiğit *Alp *Mete *Kerem *Tuna *Meriç *Yusuf * Talha *Tibet *Asaf *Alperen *Asaf *Eymen *Yavuz *Yunus Emre *Benan *Can *Murathan *Gökberk *Arel *Uras *Umut *Deniz *Muaz *Berat *Agah *Yekta *Baybars *Efe
2erkekannesiii Bett_blog Merhabalar işinize karışmak istemem ama Ecrin ismi dinen pek uygun değil caiz bir isim iyice araştırın derim
Zkskdkdkxk Yaseminkamalak vallahi benimkinin cinsiyeti belli değil ama benim hoşuma giden 2 erkek ismini yazayım fikir olsun miraç ve Bora ismi eşimin de Göktürk hoşuna gidiyor belki sizede fikir olur
Didemmmmm Yaseminkamalak ben oğluma Ali Uras İsmini koyacağım 💙🙏Yankı 💙Aren 💙Asil 💙Nefes 💙Asrın 💙Yaman 💙Pars 💙Sarp 💙Ata 💙Yankı 💙Toprak 💙Bulut 💙Aras 💙Ateş 💙Alp 💙Sarp 💙