Doğum yapalı ay sonu 4 ay olucak aslında uygulamayı kaldırmıştım yalnız doğum hikayemi paylaşıp sonra gideyim buralardan dedim 😀 konuştuğumuz arkadaşlar da vardı merak eden Eskişehir Acıbadem hastanesinde Mine hanımda doğum yaptım 29 Mart günü sabaha karşı 5 buçukta uyandım ve lavaboya kalkarken bi sıcaklık hissettim gittiğimde gördüm ki suyum geliyo çok heyecanlandım elim ayağım titredi resmen. Eşim çalışıyordu Diyarbakır’dan gelmemişti henüz ben ailemin yanında Kütahya’daydım. Hemen annemi babamı kaldırdım ve hazırlanmaya başladık çantalarım hazırdı giyinip çıktık evden mesafe yaklaşık 1 saat yolda gayet iyiydim hastaneye gittiğimde yavaştan belime ağrılar girmeye başladı açıklığa baktılar 1,5 cm daha çok yolumuz var dediler yatışım yapıldı odama geldim üstümü değiştirdim lavman yapıldı nst cihazı bağlandı ve devamlı açılmalar kontrol edildi. Ben hastaneye vardıktan en geç 1 saat kadar sonra da doktorum gelmiştir ona bilgiler verilmişti zaten oda kontrollerini yaptı ve başladık beklemeye. Sancı kısmı çok kolay değil evet ilk doğum olunca insan ne yaşayacağını da bilemiyo ama benim açılmam çok hızlı oldu şükürler olsun epidural doğum yaptım bu arada çok sancıya dayanıklı olmadığımı düşündüm. Doktorum gerek olmadığını açılmamın güzel olduğunu çabuk doğuracağımı söyledi aslında ama korktum sanırım. Sonrası çok daha rahattı 2 hemşire vardı odamda 7-8 ıkınma sonrası doktorum geldi ve doğumhaneye götürdüler orası çok daha kısa sürdü 😀 2 ıkınma da doğurdum sanırım bebeğimin sesini duyduğum an herşey geçti bitti biraz yırtılmam olmuş çok az dikiş var dedi doktorum herşeyi kendisi yaptı kendisi ilgilendi dediğim gibi merak eden arkadaşlar vardı daha önce konuşmuştuk ben Mine hanımdan da hastaneden de inanılmaz memnun kaldım çok rahat bi doğum geçirdim öncesi sonrası da çok güzeldi el üstünde tutuyorlar ilgileri alakaları çok çok iyi aklımda asla doğum korkusu diye bişey kalmadı eğer karar verirsem 2. Çocuğa beni en çok cesaretlendiren hastanem ve doktorum oldu diyebilirim 🙂 29 temmuzda 4 aylık olucak bi oğlum var şimdi yanımda uyuyo çok şükür doğum yapacak arkadaşlara da Rabbim kolaylık versin evlatlarına sağlıkla kavuşsunlar 💖