Mavimsihanim Kızlar günaydın. 12. Haftada ense kalınlığı ölçümü yapıldı. Nt kaç arası olmalı? ölçen bayan fazla açıklama yapmadı sonucu doktor bakacak söyler dedi. Kafama takıldı muayeneye baya 2 hafta var. Sizin Nt 12. Haftada kaç çıkmıştı?
Mavimsihanim Nurhan47 peki ilerleyen zamanlarda hani 3e yakın ya artma durumu olur mu doktor detaylı açıkladı mı canım
Nurhan47 Mavimsihanim canım ben 11 haftalıkken ikili taramaya gırdım usg de hersey cok guzel dedı ense kalınlığı burun kemıgı vs ama kanda orta yüksek riskli cıktı yas konbinem yüksek cıkmıstı ondan dolayı nifty onerdi yaptırdık cok şükür temız geldı korkma Allah büyük senın ense kalınlığı degerınde ıyı zaten doktora gıdınce gereken açıklamayı yapar doktor nifty temız gelınce ondan sonraki 3 ve 4 testleri yaptırmadık doktor gerek yok dedı çünkü nifty testınde bır cok genetik hastalıga bakılıyor biz cinsiyetide nifty den ogrendık su an 29+4 her şey yolunda çok şükür 🙏🏻 sende saglıkla alırsın kucagına inşallah
Mavimsihanim Nurhan47 Allah razı olsun canım benim inşallah sende sağlıkla kavuşursun güzel gider sonuna kadar 🌸 şimdi benim 13 eylüle bir test kağıdım var ama o zamanda neredeyse 5 aylık olacağım Allah nasip ederse o ikili tarama testi mi oluyor yoksa Ben ikili tarama testini kendim mi gidip istemeliyim yapın diye biliyor musun
madame bizimde 2.8 mm kadar cikti doktor prof. görsün dedi unv. hastanesine gittim bir iki gün sonra orada da 2 mm cikti sonraki aylarda da öyle bir durum görülmedi zaten Allahdan gelecek herseye raziyiz o yuzden aldırmayı aklimdan bile geçirmemistim
Mavimsihanim madame çok şükür bende düşünmüyorum yoktan var eden Rabbim neylerse güzel eyler 🌸 İnsanoğluyuz ya işte ilk tecrübem oluyor böyle kuruyorum kafamda nasıl olacak ne nedemektir diye ama çok şükür kadere imanımız sonsuz 🤗
Nurhan47 Mavimsihanim ikili yapmıssın zaten canım bu yaptırdıgın test ikili tarama kan alınmadı mı senden
Mavimsihanim Nurhan47 yok doktor dedi kan tahlilini de sağlık ocağına verir sonucu getirirsin ikisinin de. Herhalde normal kan vericem o olacak