zehranurr Kızlar dişim apse yapıyor ama ağrısı o kadar az ki beni rahatsız edecek boyuta gelmedi. Sadece yemek yemek zor geliyor. Doktoruma söylesem antibiyotik yazar mı yoksa direk dişçiye mi yazdırmam lazım ilacı??
metehaninannesiii zehranurr doktorun yazar kuzum eğer dişçiye git derse de dişçiye belirt hamile olduğunu birde şimdiden git ki daha fazla ilerlemeden kullan ilaci
Beyzan zehranurr Çok şükür henüz ağrıya başlamamış erkenden gidin dişçiye çünkü ağrı başlayınca geçmiyor parol asla geçirmiyor ağrıyı
Mom3834 zehranurr neden apse olduğunu bilmeden diş hekiminiz antibiyotik zaten vermeyecektir. Bu durumda kadın dogumcunuza antibiyotik yazdırmayın zaten yazacagını da sanmam…
Beyzan Deletedmom93428 ikinci çocuk yapsak mi dediğimiz an koşa koşa dişçiye gittim. Pandemi nedeniyle devlette randevu yoktu özele gittim. İyiki de gitmişim sıkıntı yaşamadım ama ilk gebeliğimde dişimi çektirmek ve kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalmıştım
Deletedmom93428 zehranurr ya gerçekten diş kadar insanın canını acıtan bir şey bilmiyorum ya Allahtan çok ağrımıuor ağrımadan git dayanamazsn 🥺🥺
zehranurr Deletedmom93428 gebelikle yan yana gelince dahada zorlaşan bir şeymiş. Müdahale yok, ağrısı kesici yok 🥺🥺🥺