semsem21 Kizlar merhaba bugun tam 33 hafta oldum. Ben her hafta ayni saatte tartiniyorum. Gecen hafta kilom 58.6. Bugun tartindim gene 58.6 çıktım. Bebegimin buyumesi durmus olabilir mi? Cok korkuyorum. Doktora da cumartesi gidecegiz esime desem erken goturur ama onu endiselendirmek istemiyorum. icim icimi yiyor boyle olan var mi araniz da normal mi 1 haftadir ayni kiloda olmam ?😥
Bhralp0501 semsem21 endişe etmeyin bence, doktorumun önerisi ile 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum. Benim kilom aynı ama bebeğim maşallah önden önden gidiyor kilosu. Bizde 37 haftalık oldu, sizin için bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 😊
Mavi34 semsem21 canım çok ter atmış az yemiş olabilirsin bebek gelişir merak etme senin kendi kilondan almıştır bebek yani sen kilo vermissindir aslında
Emirinannesi34 semsem21 belki siz kilo vermişsinizdir, korkmayın ben 2 kilo vermişim 1 haftada bebek aksine 700 gram almıştı
merveklyc semsem21 37+4 haftalığım 3 aydır hiç kilo almadım bebeğim kilo aldı şekerden dolayı diyet yapıyorum merak etme bebiş her türlü kilo alıyordur 🙂
semsem21 Bhralp0501 ne biliyim hep duzenli kilo aliyordum bu hafta boyle olunca biraz endiselendim. İnşallah dediginiz gibidir.
Mavi34 semsem21 bende kusmalardan arada kilo veriyorum ama bebeğinin gelişimi normal gidiyor çok sukur
semsem21 merveklyc Sysesra Beyzan iremgun Ayse3695 Hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten. 🙏
Sysesra semsem21 hazirandan beri kilo almadım hatta 1bucuk kilo verdim şuan 33+6haftaligim bende endişeleniyorum ama normal diyorlar
Beyzan semsem21 doğuma 3 hafta kala kilo alımım durdu ama çok şükür bebeğim güzelce kilo aldı. Siz de içinizi ferah tutun gelişmiştir
iremgun semsem21 7 hafta kadar hiç kilo almadım ama bebeğim aldı. İlla biz kilo alacağız diye bir kural yok endişelenmeyin. İçiniz rahat etmiyorsa gidin tabi doktora
semsem21 Mavi34 cok sukur bende kusma falan yok. Zaten kusma olsa derdim ki yiyemedim ondan kilo alamadim. Ama iste yemem de sorun yok, hep de duzenli kilo aliyordum. Oyle bir anda ayni kiloda gorunce kendimi ister istemez endiselendim.